Думите са излишни

Когато нежността говори
Думите са излишни

Решили сте тази вечер да дарите много специални мигове на своята дама. Имате на разположение цяла нощ, в която да й покажете, че сте способен на истинска любовна магия. С вълшебни пръсти и вълшебни устни. Ако позволите, ще ви издадем няколко безумно любими места от женското тяло, които винаги жадуват за целувки и допир.

Вълшебните места за докосване

Знаете колко чувствителни са ходилата. Можете да масажирате, галите леко и затопляте с нежно докосване прекрасните крака на любимата си, като малко по малко се придвижвате и нагоре. Тя не само ще се почувства отпусната и подготвена за по-нататъшни ласки, но и ще усеща нежността, предадена от връхчетата на пръстите ви, които са нежни почти колкото нейните стъпала.

Вътрешната част на бедрата: ако някоя жена не реагира добре при галене на ходилата, то обгрижването на бедрата определено ще я накара да се предаде в ръцете ви. Плъзгайте пръстите си внимателно нагоре-надолу или описвайте малки кръгчета с върховете им, като през цялото време следете реакциите на вашето момиче. Когато забележите, че някое от движенията в деликатната зона й е особено приятно, продължете в същия дух.

Дупето: измъчвайте избраницата си възможно най-дълго, като й показвате колко сте ловък в манипулирането на тази част от тялото. Тук отново можете да имитирате своеобразен масаж с или без масажно масло, или просто да се отдадете на фантазията си, която сама ще ви подскаже как да "разговаряте" с вълшебните форми, които ви подлудяват даже изпод дрехите й.

Вътрешната част на предмишницата: знаем, че магнетичният допир в зоната кара и вас да изтръпвате, мили господа. Какво чакате още тогава? Пренесете целия позитивен заряд към ръцете на приятелката си и токът ще я разтресе.

Вълшебните места за целувки

Кои са те ли? Зависи. Но като за начало, отново ходилата и дупето, заради тяхната сензитивност. Ще се повторим и за друго, но... гърбът е чудесен източник на удоволствие както при допир, така и при целуване. Особено дясната му половина :)

Където и да скитат, нека устните ви не подминават тила, който при дамите е не само красив, но и привличащ ласките заради своята очевидна тънкост и грациозност. Красивите и изящни неща винаги заслужават нежност и разтапяща целувка нали?

Ушите и лицето: и дамските, и мъжките уши са известна ерогенна зона. Те реагират добре не само на целувки, но и на леко захапване, близване или топъл допир. Ако комбинирате ласките и с прошепване на чувствени фрази, ще спечелите медала за най-ловък магьосник.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май