За любовта няма почивен ден!

Любовта е целогодишно чувство! Докажи го с Jenite.bg и спечели нещо сладко и нещо вълнуващо
За любовта няма почивен ден!

Ако сте от хората, които трепетно очакват 14 февруари, за да могат да се потопят в розова романтика, тази статия не е за вас. Ще ви помолим да напуснете и ако смятате, че любовта се измерва в плюшени играчки, букетчета, сърчица, вечери на свещи, пикници и други подобни. Всъщност, недейте да четете, ако изобщо сте на мнение, че чувствата могат да бъдат поместени в числа, били те дати, суми или грамажи...

За хората, които обичат истински, любовта гори от 0 до 24 часа, от 1 януари до 31 декември. За тях всеки ден е любов! Това мнение споделят и нашите приятелки от Jenite.bg и са твърдо решени да го докажат. Ако продължавате да четете този материал, значи сте призвани да им помогнете. За целта отидете при тях и споделете снимка на съкровен момент от деня си. Разкажете им какво олицетворява любовта в живота ви и защо този кадър е толкова специален за вас.

Всеки, качил снимка, ще участва в томбола за спечелването на една от три торти от сладкарница "Неделя” седмично. Има и големи награди - два уикенда за двама в хотел Каза Арт, Орешак. Те ще бъдат съответно за снимката с най-много гласове и за един от участниците, участвали активно в играта. 

Може да участвате с по една снимка на ден. С пълните правила на играта можете да се запознаете тук, а ако сте любопитни да разгледате вече качените снимки, направете го тук.

Обичайте неуморно и безрезервно. По цял ден, всеки ден!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април