Звездите, които са на "ти" с бившите си

Може би трябва да взимаме пример от тях
Звездите, които са на "ти" с бившите си

Преди броени дни Орландо Блум и Миранда Кер официално обявиха, че се разделят след 3-годишен брак, което беше неочаквана изненада в света на звездите. Даже стана ясно, че двамата са скъсали по-рано, но са изчаквали подходящ момент, за да разкрият новината в публичното пространство.

Блум и Кер обаче са твърдо решени да запазят приятелски и мирни отношения. Причината очевидно е малкият им син Флин, когото не искат да нараняват с неразбирателствата помежду си. Затова не е случайно, че папараците непрекъснато ги хващат да разменят нежни моменти помежду си дори след раздялата.

Интересното е, че и други звездни бивши двойки поддържат другарски отношения, независимо от предходната си интимна биография.

След като се развеждат през 2000-та година Брус Уилис и Деми Мур, например, остават толкова близки, че, според някои слухове, дори са имали намерение да сключат брак отново. Разбира се, това не се случва, а през 2005-та Деми минава под венчилото заедно с доста по-младия от нея Аштън Кътчър. Любопитното е, че Брус присъства на сватбата на бившата си жена и се радва заедно с нея. Дори и сега той ѝ е абсолютна опора в живота, а през февруари, когато тя бе приета в рехабилитационна клиника, не се отдели от нея.

1091472Guliver/Getty ImagesБрус Уилис и Деми Мур - щастливо разделени :) 

Камерън Диас и Джъстин Тимбърлейк също походиха известно време, докато не разбраха през 2006-та, че не са един за друг и сложиха край на връзката си. Малко след това обаче, на премиерата на третата част на "Шрек", двамата се появиха рамо до рамо, като приятели. А през 2011-та по стечение на обстоятелствата си партнираха в лентата "Bad Teacher". В свое интервю Камерън признава, че с Джъстин винаги се забавляват много и, че и той, и тя са перфектни в създаването на весело настроение.

1091473Guliver/Getty ImagesКамерън Диас и Джъстин Тимбърлейк на спортно събитие, като двойка. 

Екранните партньори Нина Добрев и Иън Сомърхолдър си казаха "не" след тригодишна страстна любовна сага. Но, за радост на феновете си, не си обърнаха гръб като най-големи врагове. Даже напротив. Продължават да се появяват в публичното пространство прилично слепени един за друг. Това, между другото, накара мнозина да дадат втори шанс на сладурите. Нещо повече, в социалните мрежи Нина и Иън редовно демонстрират съхранената помежду си привързаност, която... кой знае... може един ден да разпали пламъка на любовта отново. 

1091475Guliver/Getty ImagesНина Добрев и Иън Сомърхолдър 

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май