Из дебрите на "Камасутра": Да разнообразим секса!

Из дебрите на "Камасутра": Да разнообразим секса!

Ако се замислим кои секс пози използваме най-често, първите четири места безспорно ще заемат "мисионерската", "жената отгоре", "страничната" и "колянно-лакътната" (терминът е за по-пуритански вкусове, иначе, за да стане ясно на всички – говорим за "кучешката”). Ако се запитаме кои са най-скучните и омръзнали пози, отговорът, без да се замисляме, ще бъде: "мисионерската", "жената отгоре", "страничната" и "на колене и лакти".

Парадокс, но нищо странно в крайна сметка. Всяка от изброените пози си има предимства: при мисионерската това е тесният контакт между телата и възможността постоянно да гледаш партньора; жената отгоре – възможността да се контролира дълбочината на проникване; кучешката – дълбокият контакт. Ние използване толкова често въпросните позиции именно заради предимствата им, може би даже по-често, отколкото се полага. Между другото има начини да се съчетаят удобството на навика с изненадата на новото. Няколко леки щрихи – и старата секс поза е нова.

Мисионерската

Ако ви харесва плътният контакт в тази позиция, значи ще ви допаднат и нейните варианти

До стената

Как изглежда? Ти си до стената в буквалния смисъл с гръб, опрян в нея, и разтворени крака Партньорът ти стои пред теб. По време на фрикциите те придържа с ръце под бедрата Можеш да внесеш игрив и много приятен елемент само с леки движения на краката: събираш ги – проникването е повърхностно, разтваряш ги по-широко – проникването е по-дълбоко.

Защо ще ви хареса? Подобно на мисионерската, тази поза осигурява плътен контакт и възможност да се наблюдавате един друг. Освен това при нея не се налага да се събличате – затова е особено подходяща за бърз и спонтанен секс.

Секс-йога

Как изглежда? Партньорът ти е седнал по турски Ти – с лице към него, сядаш върху бедрата му, като обгръщаш с крака тялото му. Той прониква в теб, придържайки те за бедрата. 3а да не губите ритъма, ще ти е по-удобно да го прегърнеш или да използваш за опора раменете му. Така можете да се движите и двамата едновременно или да се редувате. Когато оргазмът наближи, притисни се колкото се може по-плътно към него: така ще изпитате максимално удоволствие.

Защо ще ви хареса? Освен предимствата на класическата мисионерска, при тази поза и двамата можете да контролирате скоростта и дълбочината на проникване. Периодична смяна на темпото ще ви позволи да правите секс максимално дълго. За да си на върха, помоли партньора си за допълнителна екстра – да стимулира клитора ти с ръка по време на движенията. В тази позиция това няма да е трудно за него.

 

Жената отгоре

 

Вариантите на тази популярна позиция ще ти помогнат да държиш постоянно ситуацията под контрол. 

Морска звезда

Как изглежда? Той е седнал на пода с опънати напред крака и подпрени назад ръце. Ти се отпускаш на колене с гръб към него, така че краката ти да са от външната страна на неговите. Сядаш на бедрата му и накланяш тяло напред. В тази поза започваш да се движиш, като използваш коленете си за опора. Той също има възможност да се изяви – може да се движи, като повдига и отпуска таза си. Ако искаш, помагай му с движения на бедрата или стой неподвижна и ритмично свивай и отпускай мускулите на влагалището. 

Защо ще ви хареса? Тази позиция е тайният ключ към прословутата G-точка, разположена на предната стена на влагалището. И той ще остане доволен, ако по време на движенията галиш тестисите му.

Лодкари

Как изглежда? Той е седнал на стол (предварително проверен, че е достатъчно устойчив) с леко разтворени крака. Ти сядаш отгоре с лице към него и притискаш колене към седалката – така бедрата ти са плътно притиснати към тези на партньора. Той те хваща под таза, а ти се държиш за гърба на стола и започваш да се движиш само с пружиниране на краката.

Защо ще ви хареса? Тук инициативата е изцяло в твои ръце: той е почти неподвижен, ти, обратното, можеш да се движиш в избрано от теб темпо и амплитуда. При това телата ви са в много по-плътен контакт от класическата "жената отгоре", получава се естествена фрикция на гърдите, което значи допълнителна стимулация.

 

Странична

 

Безопасна игла

Как изглежда? И двамата сте заели странична поза, той е отзад. Леко се сгъваш в кръста и придвижваш бедра към неговите, като едновременно ги наместваш между краката му. Той обгръща с крака талията ти и придържайки твоите бедра, започва бавни движения с малка амплитуда. Ще ви се наложи да откриете сами най-удобното положение за телата, но резултатът си струва.

Защо ще ви хареса? В тази позиция проникването не е толкова дълбоко. Но тя е особено добра в случаите, когато има несъответствие в размерите и всяка друга поза е болезнена за теб. "Безопасната игла" ти дава възможност да избегнеш неприятните усещания, като изобщо не те лишава от максимално удоволствие: не забравяй, че основната част от нервните окончания са разположени в първата третина на влагалището. 

Преплитане

Как изглежда? Ти лежиш на хълбок. Партньорът ти е на колене зад гърба ти. Подпирайки се на ръце, той се разполага успоредно на твоето тяло, като единият му крак е върху бедрото ти, а другият – между краката ти. Движенията извършва главно той и през цялото време трябва да се подпира на лакът, за да не те притиска с тяло.

Защо ще ви хареса? Тази поза също осигурява отлична стимулация на в G-точката. Освен това едната ръка на партньора ти винаги е свободна и с нея може да гали гърдите ти или клитора.

 

На колене и лакти

 

Офис сцена

Как изглежда? За тази позиция ви трябват маса (бюро) и стол. Той сяда на стола с разтворени крака. Ти сядаш отгоре с гръб към него. Краката ти са опрени на пода, а ръцете – на масата. Той те държи за бедрата и движи тялото ти нагоре-надолу, като в синхрон разтваря и събира своите бедра с неголяма амплитуда.

Защо ще ви хареса? Тази поза не му позволява да прониква толкова дълбоко, както при класическата. Затова пък може да сменя посоката на движението и амплитудата, така че максимално да стимулира вътрешната повърхност на влагалището. А когато те повдига едва-едва, може да види как пенисът му влиза в теб – зрелище, което побърква всеки мъж.

Мръсни танци

Как изглежда? Той е полулегнал по гръб (сложи две-три възглавници под главата му). Ти се отпускаш на колене с гръб към него и сядаш върху бедрата, така че неговите крака да са между твоите колена. Започваш да се движиш нагоре-надолу, като се подпираш на ръце.

Защо ще ви хареса? За разлика от традиционната на колене и лакти, тук водещата роля е на жената. Ти сама регулираш дълбочината на проникване и амплитудата на движенията. Той получава ролята на наблюдател, който се наслаждава на това, което вижда.

 

 

Източник: ТрафикНюз

ключови думи:
секс секс пози

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април