Как да похвалите партньора за хубавия секс

Как да похвалите партньора за хубавия секс

1783610

1. Бъдете конкретни

Мъжете са рационални и прагматични създания. Това важи дори и в сферата на секса. Затова не се ограничавайте с дълбоки доволни въздишки и красноречиви погледи - партньорът ви може да не ги разбере правилно. По-добре му кажете директно... не, не колко му е голям, ами колко виртуозно умее да ползва тази част от тялото си. Като цяло коментарите относно размера на мъжкото достойнство трябва да се избягват, мъжете са доста чувствителни по този въпрос. Може пък според него 20 см. да са малко? По-добре го похвалете за уменията му.

2. Похвалете го за техниката му

Кажете му, че сте изпитали съвсем нови усещания в онази нова поза, която той ви е предложил днес. Или пък му обяснете, че когато ви гали с пръсти "именно така", в главата ви избухват фойерверки. Никога не игнорирайте инициативата на мъжа в леглото. Старайте се да забелязвате и поощрявате действията на партньора. Ако пък нещо не ви харесва, по-добре е да предложите друг вариант за ласки, отколкото да лежите с недоволна физиономия и да търпите мълчаливо.

3. Похвалете го за темперамента му

Кажете му, например, че се възбуждате, когато той е толкова нежен, или страстен, или груб. При това никога не го сравнявайте със свои предишни партньори, дори ако сравненията са в негова полза. Фразата "ти си толкова страстен, а бившият ми беше пълно дърво" би събудила неприятни емоции дори и у най-самоуверения мъж. Всеки иска да бъде единствен и неповторим за любимия си, затова се постарайте да подчертаете уникалността на партьнора си.

4. Поощрете го с действия

Кажете на мъжа, че също искате да му доставите удоволствие. И го направете. Или пък го попитайте какво харесва. От една страна така ще му се отблагодарите красноречиво, а от друга - ще удължите удоволствието от акта и за самата себе си. Подобен жест би направил впечатление на всеки мъж. Само се уверете предварително, че са му останали сили за продължение.


5. Намерете подходящ момент за комплимента

Не отбелязвайте сексуалните успехи на партньора по време на самия акт, така само ще се разсейвате и двамата. Не го обсипвайте с похвали и след излизане от леглото. Най-подходящият момент за това е непосредствено след секс - когато и двамата сте настроени за откровения. По-късно, когато партньорът ви се заеме с рутинните си задачи, сексуалните комплименти ще звучат неуместно.

6. Еротично съобщение за добре свършената работа

Ако все пак не сте успели да кажете на любимия си колко прекрасен е бил, изпратете му еротично съобщение. От психологическа гледна точка деликатните теми се обсъждат по-лесно в писмен вид. Освен това в този случай няма да ви се наложи да чакате подходящия момент, а фриволните съобщения ще поддържат страстта на нужното ниво.


1783612

ключови думи:
похвала хубав

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април