Музика = (секс)eкшън!

Свежа музикална компилация, която ще добави неочкавани нюанси към страстта между чаршафите
Музика = (секс)eкшън!

Мека светлина, капчици страст, бургундско червено вино с аромат на сливи, стафиди и смола... В стаята звучи грамофонна плоча на Marvin Gaye.

Музиката обикновено е онзи задължителен елемент в интимността, който нажежава атмосферата и обещава палави секс приключения. Повечето мачовци знаят, че правилният избор на фонова мелодия е супер ефективен похват за манипулация на женското съзнание.

В този смисъл, ако искате да освежите еротичния си плейлист, останете на линия за наистина пикантни нотки.

Понякога вдъхновяващ може да бъде бавният, секси джаз, ефирният чул аут или дори изразеният ритъм на самбата.

Но ако сте решили да се отдадете на бавен и чувствен секс, опитайте една преизпълваща соул ар'едн'би комбинация от Anthony Hamilton и Jill Scott. Изпълнението им "So In Love" определено ще повдигнете духа на половинката си.

За да се тръшнете и опънете, буквално, върху леглото, настройте честотите си за R. Kelly и "Bump N' Grind". Секси парче...

Подготвили сме сюрприз и за ранобудниците, защото не вярваме да има нещо по-изкушаващо от секса... сутрин. "It's In The Mornin" от репертоара на Robin Thicke е идеална, за да сервирате подобаващо закуската в леглото.

Ако не си падате по дългите сутрешни сеанси и искате да пропуснете частта с гушкането след това, подметнете идеята с "Quickie" на Miguel. Симпатично парче с ар'енд'би и фънк елементи, плюс китара.

Е, когато говорим за секс и закачки, няма по-подходящ от James Brown и неговата "Sex Machine". Тук ритъмът определя как да се движите.

Barry White... Дълбок, дрезгав глас и затаен дъх между паузите. Вероятно музиката му е причината за половината бебета, заченати през 70-те. "Come On" е абсолютна класика за креватни игрички.

И след като споменахме класика, нека не забравяме очарователният Julio Iglesias. Романтични, испански ритми, които сякаш те пронизват право в сърцето... "La Carretera" ще ви отведе в един друг, магичен свят.

Почти по същия начин въздейства и George Michael, обикновено обаче върху представителите на силния пол. Песните му все пак са безспорни хитове, с не чак толкова скрити секс внушения, от рода на "I Want Your Sex".

Възнаградете телата си с топли, влажни и "Cream" целувки с малко от музиката на Prince

Madonna, черно-бял клип, жартиери и шепот на мръсни думи. "Justify My Love" е нещо много повече и смятаме, че заслужава един съвременен прочит. Например, тази вечер.

Ценителите на рока може би ще се спрат на Jon Bon Jovi. Мелодиите му са много добър избор и са нещо като увертюра към секса. Не натоварват слуха, напротив – отпускат съзнанието и предразполагат към интимност. Съчетайте вечерта си с "Bed of Roses".

Платинената колекция от незабравими хитове на Sade ще ви понесе върху крилете на истинската романтика. В баладата ѝ "Jezebel" по уникален начин се преплитат саксофон и виолончело.

Последна, но не на последно място по значение, е най-еротичната песен за всички времена "Je t'aime... moi non plus". Авторът ѝ Serge Gainsbourg я пише през 1967 година по време на романа си с Бриджит Бардо. Любов, любов... и то по френски.

Добре де, класацията ни съвсем не е изчерпателна. Но пък е гостоприемно отворена за нови идеи, затова изобщо не бъдете стеснителни.

Очакваме и вашите горещи предложения!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май