Мъжете издържат 3 седмици без секс

Мъжете издържат 3 седмици без секс

Представителките на нежния пол могат да издържат близо два месеца без секс, но за разлика от тях мъжкото въздържание издържа максимум три седмици, сочи проучване, цитирано от БГНЕС.

Това е така, защото момичетата са много по-емоционални и сдържани и могат да си набавят нужното само с една прегръдка или целувка на любимия. Разбира се влияят и други фактори като темперамент, възраст, ритъм и стил на живот.

20-годишните имат много по-високи нива на тестостерон и са готови да правят секс много по-често. Дори и кратка интимна пауза може да доведе до раздразнителност и гняв. След това настъпва периодът, в който преимущество има качеството, а не количеството.

На 30 години мъжът вече не е толкова обсебен от идеята за секса, защото има нови приоритети, фокусирани върху кариерата, семейството и децата. Сексът се превръща по-скоро в планирано събитие за отпускане и намаляване на стреса.

При секс три пъти в седмицата мъжете на средна възраст са на седмото небе. Кризата е най-голяма на 40 години. Според специалистите физическата разлика между 30 и 40-годишните мъже не е голяма, но съществува огромна пропаст на психологическо ниво.


ключови думи:
мъжете седмици

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април