Най-важните тайни на горещата тройка

Най-важните тайни на горещата тройка

Много двойки или пък необвързани хора тайно мечтаят да опитат тройка, но не смеят. Поради скрупули, например. Въпреки че тази тема отдавна не е табу, стереотипите, страховете и психическите блокажи не напускат умовете на повечето от нас.  
За да разсеете съмненията и да направите "тройката" незабравима, достатъчно е да разберете основните й тайни.

Какъв е най-добрият начин да организирате тройка?

Тройката ще се превърне в много вълнуващо преживяване, ако никой не бърза и няма натиск. Всички участници трябва да се забавляват. Но може да се случи така, че двама души да се възбудят силно, да се насладят на някакво опиянение и да "забравят" за третия. В този случай той може да се върне в играта косвено.

Може ли тройката да помогне на страстта да се съживи отново?

И да и не. Ако двойката е в стабилна връзка, готова е да експериментира или иска да освежи сексуалния си живот, тогава тройка ще добави разнообразие към връзката. Но ако един от партньорите е ревнив, тогава започват проблеми. Това обикновено се случва, когато връзката вече се е пропукала или и двамата не са сигурни, че третото лице няма да навреди на партньорството. В този случай е важно да се говори открито за възможните страхове и притеснения. Те ще отшумят и можете да се подготвите за страстна игра.

Кога не трябва да правите тройка?

Ако единият партньор категорично не го приема, а вторият го принуждава и убеждава. Тогава вторият партньор се чувства длъжен да приложи идеята, за да спечели благоразположението на любимия човек. В този случай тройката може да има лоши последици и да разруши връзката.

Какви са правилата на тройката?

За да стане тройката наистина гореща и да не носи неприятни изненади, се препоръчва да се спазват някои правила.  

Предпазни мерки

Презерватив е необходим за всеки полов акт - единственият начин да се предпазите от полово предавани болести.

Откровеност

Преди да започнете, трябва да проведете открит разговор, в който всеки споделя своите фантазии. Не се страхувайте да изразявате желанията си и да определите границите на позволеното.

Двойката трябва да изработи първо своите правила, преди да покани трети в леглото. Това е единственият начин да избегнете ревността и възможните проблеми. Винаги трябва да обръщате специално внимание на вашия партньор. Не бива да пренебрегвате това правило, защото в противен случай има опасност партньорът да се почувства обиден и наранен. Особено важно е да се установят забранените и разрешените действия.

Допълнителни съвети 

Ако искате да опитате тройка за първи път, ще бъдете изправени пред въпроса кой трябва да е третият участник. Защото идеята за тройка рядко възниква спонтанно. В идеалния случай третата страна е някой, когото двойката познава отдавна и му има доверие. В този случай за всеки ще бъде по-лесно да демонстрира открито своята сексуалност. Освен това страхът от неудобни моменти или неприятни ситуации няма да е толкова голям.

Ако обаче приятел или приятелка стане трето лице, тогава по-късно могат да възникнат проблеми и конфликти. Като алтернатива е по-добре да поканите добър приятел, който живее по-далеч, тоест, когото не виждате особено често.

И накрая - няма значение дали сте приятели, познати или напълно непознати – важно е да се намирате за привлекателни и симпатични. Само тогава една тройка ще се превърне в незабравимо и горещо приключение, категорични са експертите.

Изтомник: happy-woman.bg

ключови думи:
секс тройка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май