Най-популярни секс фантазии на мъжете

Най-популярни секс фантазии на мъжете

1. Секс с няколко жени

1799225

Това е най-популярната сексуална фантазия сред мъжете. В живота им подобни сцени са нахлували в съзнанието им най-малкото веднаж (а по-скоро многократно). И макар че в реалния живот груповият секс по формулата М+Ж+Ж (с подвидове + още и още Ж) не е толкова добър, колкото изглежда, като фантазия той е непоклатим от първото място на касацията.

2. Отстъпване на инициативата

От мъже се очаква да поемата инициативата, но в сексуалните си представи те предпочитат точно обратните действия – да преотстъпят инициативата на партньорката. Сцените варират от най-обикновен мързел в леглото до изнасилване, извършено от страна на слабия пол.

1799213

  1. Наблюдение Ширещото се мнение, че по своята природа мъжете са воайори намира потвърждение и във фантазиите им. Наблюдаване на мастурбираща жена или съвокупляваща се двойка са любими въображаеми сцени на огромна група мъже. Това изобщо не бива да ви чудва, като се отчете популярността на порното.

  1. Смяната на терена Секс и интимност на много нестандартни места като тропически плаж нощем, върху капака на колата, в кухнята или в пролетен парк, окъпан от слънчеви лъчи завладяват фантазиите на мъжете.

    1799219

    5. Еротични одежди

    1799222

    Облеклата на медицинска сестра или ученичка, кожени тоалети или строги делови костюми са само малка част от одеждите, с които жените гастролират в сексуалните мисли на мъжете.


  1. Специалният секс

    Фелациото в изпълнение на жената и аналният секс са изключително популярни в мъжкото подсъзнание. Разликата със "конвенционалния секс", а също отпадането на табутата при такива действия са особено съблазнителни за мнозина мъже.

  2. Оралното обладаване

    Когато работата опира до фантазии за специфични сексуални действия, една от най-популярните сцени в мъжкото съзнание е оралното обладаване на партньорката. Мисълта, че той й доставя удоволствие заедно с възбудата от аромата на женското лоно правят тази фантазия невероятно възбуждаща за повечето мъже.

  3. Разликата в годините

    Понякога това е просто въпрос на вкус, понякога е желание да имаш нещо, което нямаш, а друг път е просто носталгия. Така или иначе мъжете честичко си представят жени, чиято възраст рядко контрастира с тяхната. 18-годишни жадуват за 40-годишни дами, а 60-годишни дядковци за 18-годишни девици.

  4. Под наблюдение

    Съчетанието на табуто с въвличането на други трайно присъства във въжделенията на немалко мъже. Забраненият плод винаги е сладък, особено в секса. А когато към това се добави и шансът да демонстрираш на света сексуалната си мощ, въобръжението на силния пол е нажежава до червено.

  5. Преотстъпване на партньорката

    Причините за тази фантазия са най-разнообразни. Не липсват мъже, които се кефят при мисълта, че дамата им ще получи такова физическо удоволствие, което е невъзможно при съвокупление само с един мъж. Други акцентират на момента на самоунижението. Трети пък се възбуждат от възможността да доминират над жената, която да им се подчинява.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април