Най-романтичното предложение за брак

Изцяло вашето...
Най-романтичното предложение за брак

Ако беше жив, Шекспир щеше крайно много да се разочарова да открие, че в света има много повече Ромеовци и Жулиети, а не само един единствен чифт ;) Изненадата му обаче щеше да бъде двойна, защото вероятно щеше да установи, че днешните влюбени са още по-смели, по-страстни и по-открити в чувствата си.

Освен това, често правят доста оригинални предложения за брак. Последното доказателство за креативността на днешните млади в любовта, изненадващо или не, идва от... България.

Точно така. Преди броени дни, почти навръх празниците, влюбен хасковлия поиска ръката на своята възлюбена по един наистина, признаваме, находчив начин – с послание върху билборд, поставен на изхода на родния му град. Готината новина взехме назаем от колегите от inews.bg, които ни изненадаха приятно с нея сутринта. Благодарим ви, колеги!

Иначе, ако събирахме идеи как да предложим на половинката си, сега сигурно щяхме да сме натрупали преспи от тях. Чували сме за всякакви предложения за брак: направени в Океана, на гондола във Венеция, във въздуха! Изобщо, много ни е трудно да си намерим фаворит от толкова любопитни хрумвания, част от които са дело на наши изобретателни сънародници.

Все пак вижте това, доста е добро, няма майтап:

От друга страна, абсолютно убедени сме, че няма значение колко романтично ще е предложението, нито под каква форма ще е поднесено то ;) Важното е да е искрено и да е от сърце... И ще е достатъчно, да.

Пожелаваме на всички прясно бракосъчетани много споделено щастие и лавина от красиви емоции, а на хасковлията – успех, приятелю! С теб сме и те подкрепяме.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май