Най-силните природни афродициаци за жените

Най-силните природни афродициаци за жените

Думата Афродизиак идва от гръцки език и означава "любовен". Не чак толкова отдавна френски учени потвърждават това, което и в Древна Гърция са знаели, а именно, че има храни, които значително повишават сексуалния апетит при мъжете и жените. Това е свързано с производството на хормони и цялостното им въздействие върху организма.

Запознайте се с трите най-силни природни продукта, които ще изстрелят либидото ви в космоса:

1. Люти чушки

Оказва се, че лютите чушки внасят пикантност не само в кухнята, но и в спалнята. Консумацията им повишава значително нивото на ендорфина в тялото ни, който е един от хормоните на щастието. Една люта чушка води до изпотяване, учестяване на сърдечния ритъм и кръвообращението, което се случва при страстния секс.

2. Чесън

Някой смятат, че дъхът на чесън е сигурен начин да сте сами спалнята, но истината е, че това е един от най – силните природни афродизиаци. Той ускорява кръвообращението в тяло, като го провокира към страстни приключения. Преди много години на тибетските монаси е било забранявано да влизат в манастир, ако са яли чесън преди това, защото са смятали, че той "събужда" страстите.

3. Босилек

Докато повечето жени си мислят, че с един скъп парфюм ще влудят мъжете, се оказва, че за тях няма нищо по-секси от аромата на босилек, които влияе пряко на сексуалният им апетит. В миналото жените посипвали гърдите си с тази подправка, което ги правело неустоими за партньорите им, пише Факти.бг.

ключови думи:
либидо

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май