Нахранете либидото си. Трета стъпка

За сексуални приключения имате нужда от енергия, нали?
Нахранете либидото си. Трета стъпка

За съжаление или не, в някои случаи формулата "където има желание, има и начин" не действа. Фактите говорят, че за продължителен сексуален маратон ви е нужна и енергия.

Ако ви липсва такава, повишете нивата на растежния си хормон с подходяща храна и ще се учудите от работоспособността си в спалнята.

За да стимулирате освобождаването му, хапвайте повече говеждо и пилешко месо, както и тлъсти риби. Целта ви е да си набавите протеин, който ще се погрижи за мускулната ви активност и ще повиши тонуса ви.

Помагат и кореноплодните зеленчуци, като морковите и пащърнакът. Доверете им се без колебания.

Хормоните на щитовидната жлеза също съдействат за поддържането на енергия. Това обяснява защо когато се наблюдават нарушения във функциите й, повечето хора се чувстват изморени и изтощени. По тази причина заложете на морска храна. Последната съдържа йод, а той е жизнено необходим за нормалната работа на щитовидната жлеза.

Витамините от група B също играят важна роля в производството на енергия, както и в преработката на въглехидратите. За да си набавите "енергичните" витамини, хапвайте авокадо, патешко и агнешко месо и сладки картофи.

Пазете либидото си от...

Сладките неща и тестените изделия не са ваши приятели. Те могат да ви дадат само краткосрочен прилив на енергия, но вие нямате нужда от това, нали?

Целта ви е трайно и запомнящо се интимно изживяване, което да си заслужава споменаването.

Успех!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май