Не правете тези грешки преди секс

Не правете тези грешки преди секс

В леглото има някои табута, но не само по време на, а и след секса. Ако искате ли да внесете допълнителна тръпка в сексуалния си живот, най-добре се въздържайте от следните 7 неща непосредствено преди любовния акт. Така и вие, и партньорът ви ще изживеете по-интензивен оргазъм, пише obekti.bg. 

1. Прекалено много алкохол

Мъничко алкохол винаги помага за кураж и за настроение. По принцип нищо не пречи да изпиете една-две чашки преди секс. Ако обаче се увлечете и допуснете да се опияните, способността за концентрация и координация намалява. Резултатът: ограничени рефлекси и притъпени усещания. Така и сексът става по-напрегнат, което не е желателно. При мъжете прекалената употреба на алкохол води до еректилни смущения, а при жените – до неспособност за оргазъм. Напротив, умерената доза дори може да насърчи оргазъма, тъй като алкохолът премахва задръжките. Затова пийте с мярка! 

2. Прясно бръснене на интимната област

Решили сте да се обезкосмите набързо, преди да се отдадете на секс? Много лоша идея. Според проучванията и най-малките ранички, каквито се неизбежни след бръснене, увеличават опасността от зараза с венерически болести. Херпесът или хламидиите по-бързо си проправят път и просто се предават на партньора. Затова е по-разумно да извършвате тази процедура предишния ден. 

3. Лекарства срещу алергия

Противоалергичните медикаменти изсушават лигавиците. От това страдат не само очите, носът и устата, но и вагината. Съдържащите се в тези лекарства антихистамини може да предизвикат вагинална сухота. За да не се наруши удоволствието от секса, се препоръчва препаратите да се приемат след това. В противен случай ще се наложи да използвате смазочно средство. 

4. Пикантна храна

Най-добре е да се въздържате от пикантни ястия непосредствено преди секс. Вярно е, че лютата храна разпалва желанието, но едновременно с това увеличава потенето. А прекомерното потене в леглото действа отблъскващо.  

5. Чесън

Колкото и здравословен да е чесънът, оставя лош дъх в устата. А и не само това. Чесънът се отразява и върху миризмата и вкуса както на вагиналния секрет, така и на спермата. Затова се старайте да изключвате миризливата грудка от менюто си преди секс. 

6. Вземане на душ

Искате да сте свежи и благоуханни за партньора си? Но ако се изкъпете преди секса, има риск да изпитате известно неудовлетворение. Защото индивидуалният ви аромат – на кожата или на вагиналния секрет, въздейства върху неговия оргазъм. За да се усетите истински, избягвайте душа непосредствено преди акта. Най-добре веднага след това се пъхнете заедно в банята. 

7. Ходене до тоалетната

 

За в бъдеще се въздържайте от ходене до тоалетната непосредствено преди секс. Когато мехурът ви е съвсем празен, чувствителността "там долу" се притъпява и актът не е толкова интензивен. Но препълненият мехур също е контрапродуктивен, защото любовната игра бързо може да се превърне в неприятно изживяване.

ключови думи:
грешки секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април