Необвързани от всички страни, обединявайте се!

И елате на специално организирания за вас фестивал във Велинград
Необвързани от всички страни, обединявайте се!

Убедена съм, че на "необвързан" могат да бъдат намерени повече от една дефиниции. Но най-общо е: някой, който си търси половинка :)

Та, ако си такъв, отвори уши! Защото съвсем скоро във Велинград ще се проведе първият по рода си фестивал на необвързаните. Събитието ще стартира официално на 7 юни и ще продължи до 16-ти, включително. Точно така. Организаторите на феста са ти дали достатъчно много време, за да откриеш сродната си душа. Или поне някоя, която много да прилича на нея :)

Приключенията, които те очакват, са безброй: от забавни разходки на открито до ролеви игри и "бързи срещи" в приятната атмосфера на уютни заведения.

Така че, шансът да успееш да намериш рицаря/дамата на сърцето си е наистина голям. Но дори и да не го/я откриеш, гаранция е, че ще се забавляваш много. Нещо повече, ще се запознаеш с един куп интересни персони, с които e повече от възможно да завържете готино и топло приятелство.

Повече информация за фестивала и пълната му програма може да откриете на сайта на събитието.

Между другото, ще използвам новината, за да ви попитам "обратното": каква е вашата дефиниция на "обвързан". Защото ми се струва, че и на нея могат да се намерят много значения :)

Хайде, хайде – елате във фейсбук, за да си поговорим по темата, че тя също е много свързана със здравословния начин на живот. 

Опс! Забравих да спомена, че за фестивала разбрах от любимите ми колеги от сайта за пътешествия Peika.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април