Непознатите ерогенни зони на мъжете: Ето какво ги влудява

Непознатите ерогенни зони на мъжете: Ето какво ги влудява

Свикнали сме да казваме, че всеки човек е една вселена. И това наистина е така. Колкото и дълго да живеем с някого, през каквото и да сме преминали, може би все ще се намери нещо, за което не знаем. Особено когато говорим за мъже – те не са толкова склонни да споделят истинските си желания и предпочитания, дори когато става въпрос за интимната сфера. Кои са непознатите ерогенни зони на мъжете и можете ли да ги накарате да стигнат до върха на удоволствието?

Ето някои от тях:

Ръцете

Със сигурност ръцете са последното място, което смятате за ерогенна зона при мъжете. Грешка! Тъй като се използват почти за всичко, оказва се, че ръцете са пълни с нервни окончания. Именно те могат да "съдържат" много натрупано напрежение. Масажирайки партньора си там, вие можете да го облекчите, да го накарате да се отпусне и дори да се възбуди. След като обстановката наистина започне да се "нажежава", съсредоточете се върху пръстите на партньора си, като ги галите със своите или ги смучете с уста. 

Ушите 

Жестът, при който прибирате косата си зад ухото (вие или партньорът ви), може да се окаже доста чувствен. Ето защо, за да се възползвате максимално от еротичния потенциал на ушите, можете да започнете да гъделичкате ръба на ухото на партньора си с пръст. А след това да продължите с нежни движения зад ухото, по врата, гърба и надолу.

Тилът

Не една и две женски сексуални фантазии започват именно с това – картина как прокарвате пръсти през тила и косата на вашия любим. Защо тогава пропускате тази част от тялото в любовната игра? Разбира се, това може да е далеч от "онова място", но все пак то е доста чувствителна зона. "Стимулирането на шията изпраща сигнали към вашата кръвоносна система, увеличавайки притока на кръв", казва секс терапевтът Глория Брейм (д-р, автор на книгата "Сексът за възрастни: Учебник за секса за 21-ви век"). Опитайте нежно да галите или целувате тази област по време на любовната игра и по време на секс.

Скротумът  

Тази мека, чувствителна тъкан около тестисите, която можем да наречем и "кожна торбичка" е пълна с нервни окончания. "Хващането и много нежното триене или масажиране е много чувствено за мъжете", споделя д-р Брейм. При всички случаи обаче, бъдете внимателни, особено с натиска, който прилагате. Не бъдете прекалено агресивни или настоятелни. Започнете с по-леки движения и ако усетите, че партньорът ви е окей с това, можете да увеличите натиска, съветват от az-jenata.bg.

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май