Няколко трика за мъже

С които Тя може да изпита върховното удоволствие
Няколко трика за мъже

Ако обичате да обогатявате запаса си от оръжия, с които приятно изненадвате дамите, нека ви издадем някои тайни, за които може би не сте се сещали досега. Хитрините предлагат авторите на мъжкото онлайн издание AskMen.

Омагьосайте я с аромат на мускус

Когато става въпрос за сексуална възбуда, обонянието е може би най-сензитивното измежду петте сетива. Въпросното ухание действа като силен афродизиак поради две причини. Първо, мускусът е запечатал в себе си миризма на тестостерон, тъй като, освен от растения, се извлича и от жлеза, която се намира при половите органи на някои мъжки животни (като мускусния елен, например).

Поради тази причина дамите просто полудяват, когато усетят подобен аромат.

inm.comВторо, мозъчните центрове, които контролират функциите на сексуалността и паметта, се намират доста близо един до друг. Затова, щом партньорката ви усети аромата на мускус, тя ще се възбуди мигновено, просто защото ще го свърже с последния път, когато тялото ви е ухаело по този начин. Това е една чудесна увертюра за по-нататъшното изживяване.

Затоплете краката й

Както сте забелязали, уважаеми господа, жените често страдат от слабо оросяване на крайниците. Ако искате да предразположите любимата си за едно хубаво сексуално изживяване, постарайте се тя да се чувства добре от глава до пети, буквално.

Според учени от Грьонингенския университет, топлите крака при дамите увеличават с 30% шансовете им да достигнат оргазъм. Дали това наистина е така, можете да проверите сами. Просто преди да си легнете, направете един хубав загряващ масаж на прекрасните нозе на своята любима.

Целувайте дясната половина на гърба й

Докосвайки дясната страна на нейния гръб, вие й доставяте по-голяма наслада. Причината за това може би се крие във факта, че лявата половина на мозъка контролира дясната част на тялото. Тогава, обсипете тази дясна страна с цялата нежност и страст, на която сте способни – целувайте я, галете я с върха на пръстите и с цяла длан, гъделичкайте я леко. И не забравяйте да докосвате по-скоро с вълнообразни, отколкото с прави движения. По този начин ще покриете по-голяма площ от кожата на партньорката си и ще направите усещането по-наситено.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май