О, да! Повече секс

Ароматът на тези три етерични масла ще се опита да увеличи броя на креватните ви приключения
О, да! Повече секс

Не може да искате от либидото си да работи непрекъснато ;) Защото и то има нужда от почивка. И то се изморява понякога. Разбира се, не е добра идея и да го оставяте да мързелува твърде дълго – ще стане лениво и ще започне да ви създава проблеми.

Затова, ако се скатава напоследък, запретнете ръкави и бързо му покажете кой е шефът. Може да се опитате да го мотивирате с уханието на ей тези три етерични масла, например:

Иланг-иланг

Ароматът на маслото е топъл (направо разтапящ!), нежен и възбуждащ всички сетива. Смята се, че активира сексуалната енергия и е добър приятел на интимността. Любопитното е, че с листенца от иланг-иланг често се покрива спалнята на младоженците в Индонезия. Познайте защо ;)

Жасмин

Само името му трябва да ви говори за любов и романтика. Уханието на маслото е екзотично и силно. Отпуска и предразполага към размяна на нежности и целувки. Капнете няколко капки от него в аромалампа и зачакайте резултата.

Роза

Е, да, розовото масло задължително трябва да присъства в любовната ви аптечка. Без да преувеличаваме, то, само по себе си, е един малък Свети Валентин =)

Капнете няколко капки от него на дланите на половинката си, нежно разтрийте и накарайте партньора/партньорката си да вдиша аромата. Вдишайте и вие. Точно така.

Е, пожелаваме ви винаги интересни секс приключения!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май