Оригинални идеи за първа среща

Идват, направо парят :)
Оригинални идеи за първа среща

Ще се срещате ли най-накрая с обекта на желанието си или не? Аз ви съветвам да е първото, защото със сигурност ще е по-интересно.

Та, имаме сд...среща! Ето къде ви предлагам да се състои тя, за да е различна от традиционните кафе, ресторант и прочее възможности.

На палатка, вкъщи

Не ме разбирайте погрешно – навън, под звездите, е най-добре. Обаче е малко рисковано да замъкнете новия си приятел/приятелка на къмпинг, при положение, че не го/я познавате достатъчно добре и не знаете дали това ще му/ѝ хареса. Затова опънете палатката вкъщи и поканете избраника/избраницата си вътре на чаша червено или бяло вино, знаете си.

На две колела

Ти имаш велосипед, той/тя – също. Какво чакате тогава? Организирайте си вело разходка някъде, опознайте града и себе си. Ще бъде приятно и ползотворно, казвам ви.

На фестивал

На бирата, на книгата, на танците, на билките – летните фестове са толкова много и толкова весели. Посетете някой от тях и, ако се харесате един друг с кандидат-гаджето си, уважете с присъствието си и останалите събития.

Разбрахте ми мисълта: първата среща е толкова хубаво нещо. Защо не направите така, че да я помните цял живот?

Действайте, а ако смятате, че настоящите идеи са скромни изпълнения на фона на това, което замисляте вие, елате във фейсбук и ме просветете, дяволи такива :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май