Ретро влюбени

И преди, и сега всички имаме една цел: да споделим живота си
Ретро влюбени
inm

Не, родителите ни не са търсили любов в интернет. Голяма част от тях са я намирали още в училище. Или по време на бригада, в бране на череши и праскови :)

Бащите и майките ни не са се срещали в мола, а най-често – в сладкарницата, за по една боза, с паста, разбира се. Не ги е било грижа за френската целувка, целували са се по български, кой както му идва отвътре ;}

Не са чакали 10 години, за да сключат брак. "Приставали" са на любимия/любимата си максимално бързо, ей така - за по-сигурно.

И въпреки че нашето поколение има доста по-различен опит в обичането, по едно нещо със сигурно си приличаме с родителите си: всички ние имаме стремеж да споделим живота си с някого. Мразим самотата и бягаме от нея като от чума. Няма значение кога и как обичаме, но, да - важно е кого :)

В този ред на романтични мисли, ще ви поканя да разгледате ей този забавен фото албум. Ретро влюбените от снимките са американци, но въпреки всичко, смятам че могат да ви дадат представа каква е била любовта едно време. Не е правилно да се твърди, че тогава е било по-хубаво, но със сигурност е било различно... 

777489 Vintage Loves

777492inm

777491 Vintage Loves

777493inm

777490 Vintage Loves

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май