Романтиката е жива

В Торонто поне
Романтиката е жива

Често ми се случва да се чудя защо днешните мъже са толкова скромни откъм кавалерски прояви. Срамежливи ли са, уморени ли са или просто им харесва дамите да се правят не еманципирани и независими... Не знам.

Каквато и да е причината обаче, искрено бих се радвала, ако някой ден разберат, че на нас – жените, все още ни харесва да бъдем обгрижвани и, разбира се, оставаме върли почитателки на романтиката. Малките жестове на внимание и нежност ни вълнуват точно толкова, колкото и преди 500 години назад. И независимо от това, че често ни се налага да бъдем силни и сериозни, открито мечтаем в обкръжението ни да има повече джентълмени.

След това кратко лирическо отклонение, за което, надявам се, ще ми простите, ще поканя господата в следващото видео. В клипа ще видите двама младежи от Торното, които определено знаят как се "прави" романтика. Въоръжени с китара и няколко цветя, те ще нахлуят в аулите на различни учебни заведения в Торонто, за да изпеят своите серенади на няколко жени, избрани на случаен принцип. Гледайте и дерзайте:

Да ви кажа честно, не ме интересува каква точно е била основната цел на създаването на подобно видео (тя е ясна, де). По-важното е друго. Виждате ли колко малко е необходимо, за да накараш една жена да се усмихне? Е, разбира се, на някои дами им трябва повече, но... в общия случай е доста лесно :)

Изводите ги оставям на вас. Ако желаете да ми ги споделите, заповядайте във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април