Секс грехове, за които трябва да си признаеш

Секс грехове, за които трябва да си признаеш

Гнуслива си

Повечето хора получават най-интензивните си оргазми чрез орален секс, така че би трябвало сама да се досещаш, че да отказваш да му доставяш това удоволствие, е непростимо. Мацките, които скачат като попарени, ако капчица семенна течност попадне някъде по тялото им, едва ли ще бъдат сред мъжките фаворитки за вълнуващо еротично изживяване. Само се замисли. Възможно ли е който и да е нормален мъж да се възбуди от погнусената ти физиономия, докато се приближаваш към неговото достойнство - пениса му - с очевидно отвращение?! Така е, дори сама не го вярваш.

Преодолей го

Ако това, което те притеснява, е ароматът – неговият или твоят – нахвърли му се, точно след като сте взели душ. Разреши проблемите си с гаденето, като се спреш на поза, в която ти държиш нещата под контрол (той стои пред теб докато си седнала на леглото с лице към него и помагайки си с ръка например). Колкото до въпроса с гълтането... повечето мъже нямат нищо против да не го правиш, но пък има и други съблазнителни алтернативи. Точно преди да свърши, премести устата, си докато продължиш да го стимулираш с помощта на ръката си. Позволи му да еякулира върху някоя друга част от тялото ти или неговото. Е, няма да се лъжем, че няма да се изцапате, само че сексът си е една голяма цапаница. Колкото по-скоро приемеш, че няма начин да избегнеш факта, че накрая си потна и изцапана, а върху чаршафите неминуемо има щети, толкова по-добре.


1787065

Страх те е да експериментираш

Партньорът ти иска да се облечеш като медицинска сестра? Да останеш само по супер високи лачени ботуши, докато го правите? Да играете на стрип покер? Да го направите на кея, докато сте на почивка? Опитай да задържиш характерната за теб нервна реакция и вместо да го питаш: "От коя планета си?!", първо обмисли предложението му. Светът е шарен и всички си падаме по различен тип забавления и ако това му доставя удоволствие, защо да не го поглезиш? На кого му пука, че гаджетата на половината ти приятелки не се нуждаят от същите удоволствия? Стига никой да не бъде физически или емоционално наранен и въпросното забавление не се превърне в необходимост (в такъв случай навлизаме по-скоро в територията на фетишизма), се стреми да бъдеш здравословно приключенски настроена експериментаторка. Нищо не разваля магията на еротиката по-бързо от партньор, който отказва да изпробва нещо ново и да рискува да застраши зоната си на комфорт. Ако отказваш всеки път, когато ти предложи нещо ново, изпращаш ясен сигнал: "Удоволствието и нуждите ти не са важни за мен”. Опиташ ли да отсъдиш, че ти е предложил нещо "лошо" или "шокиращо", на практика си гарантираш никога в бъдеще да не ти предложи... ами, абсолютно нищо.

Преодолей го

Започни да следваш следното мото: "Ако нямам съществени морални възражения по повод на това, което партньорът ми иска да опитаме заедно, а просто не ми допада като идея, ще опитам поне веднъж". Няма как да знаеш, че нещо не ти харесва, без да си го опитвала, затова е хубаво поне да се пробваш да усетиш духа на това, което ти предлага той – палава роля, мръсни думички, но под друга форма, която е удобна за теб. Друга възможност е просто да предложиш друга експериментална идея, за да не се почувства отхвърлен и да не изгубиш възможността да разшириш сексуалните си хоризонти.


1787066

Не познаваш добре тялото си

Повечето жени получават първия си оргазъм соло, защото за разлика от този на мъжете при нас оргазмът не е никак лесен процес. Докато те полагат усилия да сведат до минимум изненадващите ерекции или отчаяно отброяват от 500 в обратен ред, за да не свършат чак толкова бързо, при повечето момичета ситуацията е точно обратната. Представи си следната картинка: заключена си в тъмна стая и се опитваш да натиснеш правилните бутони, както и начина, по който да го направиш, като в същото време отчаяно се надяваш, че съквартирантката ти няма да се втурне, вътре преди да си успяла. Общо взето това описва нашите отношения с оргазма. Обезсърчаващо? Да. Но със сигурност си заслужава! 95% от мацките, които експериментират насаме със себе си, успяват да достигнат върха. Всъщност ако не си мастурбирала никога, почти сме убедени, че до момента едва ли си изпитвала голямото О през живота си.

Преодолей го

Ако при теб оргазмът не е толкова често явление, колкото ти се иска, положи усилия да откриеш причината. Експериментирай да си доставиш удоволствие сама чрез различни техники и докосвания, докато не попаднеш на най-резултатните. По време на секс внимавай за всичко, което ти доставя удоволствие, както и за това, което не ти действа достатъчно добре. Впусни мислите си в миналите си сексуални авантюри, стари любовници и фантазии за нови, докато не бъдеш достатъчно уверена, че имаш ясна преценка за сексуалността си и какво наистина те възбужда. Преди всичко опитай да изтриеш всички смешни очаквания, с които е безсмислено да обременяваш сексуалния си живот. Всяка една от нас е малко или много самонадеяна и смята, че хубавият секс се случва магически, просто ей така. Но реалността е различна. След шестгодишна връзка няма как да изпитваш същата страст към него както шест седмици след първата ви среща. Защо всички приемаме, че телата и лицата ни с годините имат нужда от повече грижи, а често си правим извода, че любовният и сексуалният ни живот не изискват никакви усилия, за да вървят по мед и масло? Осъзнай, че наистина се налага здраво да се потрудиш, за да получиш по-дългосрочни резултати.


1787068

Никога не поемаш юздите

Ако винаги чакаш първата крачка да дойде от партньора ти, изпускаш сериозно количество удоволствия. Силата може да бъде ужасно възбуждаща и едва ли има нещо по-секси от усещането как разкопчаваш панталона му и го запознаваш с греховната част от същността си. Да направиш първата крачка, когато това не е обикновеното за теб поведение, е способно да удари в тавана дори най-замрялото либидо. С партньора ти, хванат в крачка от удоволствие, ще се почувстваш страхотно да бъдеш силната половинка поне понякога.

Преодолей го

Бъди инициативна, колкото по-често ти се удаде възможност и не пропускай шанса да правиш секс, дори когато не си на такава вълна. Човешките същества се ръководят от навиците си: телата ни също се стремят към рутината, защото тя поддържа нещата простички в големия сложен свят. Можеш да си направиш експеримент, за да си докажеш тази теория: изяждай по една вафла всеки ден след обяд и така 3-4 дни и сама ще се увериш, че купуването и хапването й ще стане автоматично. Тялото ти ще започне да очаква своята захарна доза (и тази нужда ще става все по-голяма и по-голяма, но това е друга тема). Ако си създадеш похотлив цикъл и получаваш редовни оргазми, тялото ти ще бъде в очакване на обичайната си сексуална доза. Наистина си струва да се отдадеш на страстта си и дори да не ти е до това, го направи - ако не за друго, то поне за да поддържаш либидото си стабилно.


1787067

Притесняваш се

На всички ни се е случвало. В едната минута и двамата пъшкате и стенете с необуздана похот и след това изведнъж се чува... ъ-ъ-ъ... нека просто да го наречем неособено еротичен шум. На коя от нас не й се е случвало да светне лампата, за да разбере, че цикълът й е подранил и леглото прилича на бойно поле? Ето аз например ще си призная една смущаваща и скорошна случка. Събудих се сутринта, за да усетя, меко казано, шокирания поглед на гаджето ми: предната нощ бях забравила да си сваля грима и наподобявах мечка панда в недоспалия й период. Една позната пък беше умряла от срам, защото докато партньорът й се спускал на юг от кръста, тя се сетила, че 2 часа по-рано е поставила гел против гъбична инфекция. На мига, в който се сетила, го избутала и се наложило да даде пълни самопризнания. В необятните разговори с приятелките ми съм се натъквала на дори по-колоритни и (няма какво да си кривя душата) гнусни случки, но не е коректно, а и прилично да ги разказвам. Те са си за лична употреба, когато ми стане скучно и имам нужда да се разведря (ха-ха!).

Преодолей го

Смущаващите и същевременно ужасно забавни секс истории наистина изобилстват. Когато имаш желание да се сближиш с някого, просто се налага да забравиш за огромно количество смущаващи личностни характеристики. Може би е малко кофти да го спомена (но пък е искрено за сметка на това), но неприятният сутрешен дъх е една от тях, пръцкането по време на сън, изпотяването във фитнеса и т. н. Има толкова много потенциални бедствия, които ще ти се наложи да пренебрегнеш, когато си в една стая с някой друг и е безсмислено да влагаш всичките си усилия, за да ги избегнеш и да си постоянно на ниво. Просто се откажи, няма смисъл.


ключови думи:
грехове признание

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април