Секси домакиня?

Друг път!
Секси домакиня?

Гореща мадама, облечена в оскъдно облекло, търка ожесточено кухненския под. Коя е тя? Може би сексапилната модна икона Кели Брук, в уникална сесия за сп. "Faboulous"? Или пък Линдзи Лоън в няколко страхотни кадъра за сп. Love?

Едно е ясно: със сигурност не е обикновена жена, поставена в реална ситуация.

Защото не съществува такова нещо като "секси домакиня". А ако все още някои мъже искрено вярват в тази хубава приказка, то за това вина имат най-вече всички онези лайфстайл издания, които разпространяват въпросната илюзия.

Нека бъдем честни обаче - чистенето е процес, в който няма нищо изкушаващо, драги мои. Даже обратното. Опитайте се да се покриете с прах от горе до долу и да лазите по земята в продължение на няколко часа. Едновременно с това, сгответе, изперете, поиграйте с децата... А, и още нещо: задължително пробвайте да домакинствате по бельо (както ни виждате в мечтите си). Убедена съм, че ще се откажете едва на първия опит. И, в крайна сметка, изобщо няма да ви е до секс игри.

inm.comМисълта ми, скъпи господа, е, че не може да очаквате от дамата на сърцето си да бъде секси във всеки един момент от съвместното ви съжителство. Да е красива постоянно, без прекъсване. Тъжно или не, абсолютна невъзможна мисия е.

Плюс това, надникнете в ей това изследване. То ще ви напомни още един неоспорим факт: че колкото по-малко къщна работа има жената, толкова по-щастлива е тя и по-готова за интимни приключения.

От друга страна, мили момичета, съдбата на домакини не би трябвало да ни отказва от стремежа да се грижим за себе си. Разбира се, комбинирането на многобройните задължения нерядко е адски трудно. И все пак.

Длъжни сме да се поддържаме в добра форма - най-напред заради себе си, и после заради любимия мъж.

Иначе, винаги може да "изиграете" секси камериерка в спалнята или палава сервитьорка в кухнята.

Бъдете готови обаче и за резултата - неоправено (любовно) легло и прегоряла вечеря ;)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май