Сексът е навсякъде около нас

Но дали това ни харесва?
Сексът е навсякъде около нас

Колежката Алекс от съседния сайт Sportuvai.bg отново сподели с нас интересната си гледна точка за нещата от живота. Предоставяме на вашето внимание нейните размисли по една доста пиперлива тема. Четете, четете...

Често свързваме секса със спорта. От здравословна, емоционална, ако щете и социална гледна точка, имаме основание да го правим. Той е щастие, емоция, споделяне, здраве. Сексът ни носи всички хубави неща, с които ни дарява и спортът. Но най-точната причина, поради която повече от нас ги асоциират е още по-проста. А именно: защото така им харесва.

Секс. Очарователна дума, будеща още по-очарователни фантазии в съзнанието ни. Ако ни е писано любовната ни приказка да има щастлив край, получаваме и очарователно преживяване (в повечето случаи). Точно като по филмите! Но на какво всъщност ни учат те?

Всеизвестно е, че сексът продава. Въпросът е: Какво точно купуваме? Илюзии? Реалност? Лъжи? Любов? Фалш? Може би от всичко по малко. Или по много...

Сексът навлезе с взлом в живота ни през екрана и не си тръгна. Остана. Вероятно завинаги. Ако се разровим из архивите на престъплението му, стигаме до следите изводи.

В началото беше срамежлив и нежен. Дойде тихо и просто ни целуна. После го направи още няколко пъти и не се ограничи само до това. Плъзна пипалата си по любопитното ни съзнание, жадно за наслада. Накрая ни облада и не ни пусна, докато не изгубихме и последния си дъх. Пусна ни за миг, но не си отиде. Знаем, че все още е тук и винаги ще бъде, докато ние искаме да е така.

Сега нека спрем телевизора и се сетим за истинската любов, която рядко ни показват. За онази, по-красивата. Сетихте ли се? 

Още интересни статии от Sportuvai.bg:

Крисмъс Абът- мъжкото момиче с вълшебно име 

Георги Божинов: с даунхил в сърцето 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май