Сексът - критично важен за жените след 40 г.

Сексът - критично важен за жените след 40 г.

Сексът е здраве! Естествено, безопасният секс! Но да се фокусираме над ползите от интимния акт и защо той може да спаси не само любовния ви живот, но и здравето ви. Истината е, че добрите или по-скоро редовните, креватни изпълнения ще ви запазят по-млади и по-щастливи, пише woman.bg.

Сексът е не само удоволствие, възприемете го като психотерапевтична практика, която хем подобрява настроението ви, хем спомага за хормоналното ви равновесие и поддържа връзката ви с партньора. Тези фактори са особено важни след определена възраст и след години връзка с даден човек и, според експерти, жените трябва да бъдат много активни в леглото след 40-тата си годишнина.

На думи обаче е лесно, но на практика - когато минат години, създали семейство, работата ви изтощава и имате постоянни грижи в домакинството и с децата, съвсем естествено, сексуалната ви енергия спада. Възползвайте се от един много хитър и ефикасен метод, който ще ви помогне да възродите секс богинята във вас:

Всяка вечер си давайте малко повече време насаме със себе си в леглото и вдишайте дълбоко. След това издишайте бавно, като си представяте, че издишате през интимната област. Направете между 50 и 100 повторения и ще забележите ефекта моментално.

Друг много полезен трик е да използвате споровете и разногласията с партньора. Когато се карате с любимия във вас се събира негативна енергия, събужда се дори агресия, която ако съумеете, можете да преобърнете във възбуда. И вярвайте, няма нищо по-хубаво от секса за сдобряване. Опитайте следващия път, в който се подразните на половинката си. По този начин хем ще изпитате удоволствие, хем ще заздравите отношенията си и ще останете млади и красиви.

И не забравяйте - рецептата за дълга и щастлива любов е хубавият секс и да приемете любимия си човек такъв, какъвто е.

ключови думи:
40-годишни секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май