Наистина приятна спа процедура за вана

С дъх на ванилия и мед
Наистина приятна спа процедура за вана

Хей, фитуелчета! Знаете ли, че собствениците на вана измежду вас би трябвало да считат себе си за пълни щастливци. Защото само след ред разстояние ще им покажем как да си спретнат хубав натурален продукт, който да включат в готиния ритуал по кисненето във вода.

Ето и необходимите за спа процедурата продукти: 

  • около 25 мл бадемово масло
  • 30 грама мед, течен
  • 50 мл мек течен сапун за тяло или за ръце
  • ½ белтък
  • 1 чаена лъжичка ванилов екстракт

Начинът на приготвяне е елементарен. Всички съставки се комбинират в подходящ съд и се разбъркват до получаване на еднородна текстура. Ваната се пълни и вътре, под течаща вода, се изсипва току-що приготвената "манджа". Тя би трябвало да разпени положението и резултатът да са пухкави балончета навсякъде. Едновременно с това, продуктите, от които е направен продуктът, са доказано полезни за кожата. Медът и бадемовото масло омекотяват и хидратират, а ванилията освежава и сдобива външната обвивка с наистина приятен аромат. 

Ами, пробвайте да реализирате процедурата. А ако сте доволни от резултата, елате и ни кажете – знаете къде да ни намерите. Ще се радваме, ако и вие самите редовно споделяте с нас рецепти за домашно приготвени спа еликсири. Че определено имаме нужда от такива :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април