Прилив на енергия. С горещи уелнес удоволствия

В уелнес центъра на ВИТОША Парк Хотел в София знаят как да се погрижат за вас и да ви презаредят батериите
Прилив на енергия. С горещи уелнес удоволствия

Празничната лудница отмина, ура! Не знаем вие как сте, но ние се нуждаем от спешна програма за възстановяване след серията партита, пазаруване, избиране и опаковане на подаръци, готвене, украсяване, посещения у близки и приятели, изненади за децата...

Формулата ни за презареждане на батериите е съвсем проста: качествен релакс, в големи дози. 

768609Витоша Парк Хотел

Най-често си го осигуряваме с редовни уелнес глезотии, а напоследък любимото ни място за целта е уелнес центъра на ВИТОША Парк Хотел.

Комплексът, който се намира на ул. Росарио 1, е лесно достъпен и е близо до центъра на София. С други думи, не изисква планирането на цял свободен уикенд, за да го посетите.

В същото време е изключително спокоен и предлага пълноценно уединение и качествено възстановяване. А минималистичният, ненатрапчив интериор само подсилва атмосферата и създава усещане на пълна откъснатост от динамиката на града наоколо.

Центърът за отдих разполага с компактна фитнес зала и басейн, но истински впечатляваща е комбинацията от горещи удоволствия, които топят напрежението буквално за минути.

768613Витоша Парк ХотелИзглед към басейна

Класическата сауна и традиционната парна баня са задължителна част от успешната формула за почивка.

Ако пък търсите нещо различно, препоръчваме ви задължително да минете през инфрачервената сауна. Тук температурата е съвсем поносима, тъй като инфрачервените лъчи не нагряват въздуха и не създават нетърпима горещина. Всъщност лъчите проникват в кожата и тъканите до около 1 см дълбочина, като загряват директно тях. Това прави престоят в сауната подходящ и за хора, които имат колебания в кръвното налягане.

768616Витоша Парк ХотелБилковата саунаНашият личен фаворит за добър отдих обаче е билковата сауна. Тук температурата е около 60 градуса, а влажността – 30-40%, което гарантира перфектен баланс във вътрешната среда. Заедно с това, помещението е наситено с благоухания, посредством подбран микс от билки, треви и иглолистни клонки. Те се нагряват периодично и освобождават своите чудни аромати, които стимулират допълнително физическото и психическото енергизиране.

Между всички тези удоволствия може да се насладите на чаша прясно изцеден плодов сок или свеж коктейл в зоната за почивка на комплекса. Цветовете, формите, звуците, осветлението и дори материите тук са специално подбрани, за да повлияят успокояващо върху сетивата ни.

Е, вече знаете нашата тайна за пълноценно възстановяване през зимата. Ако и вие решите да влезете в клуба на свежите, енергичните и постоянно усмихнатите, посетете ВИТОША Парк Хотел на адрес Студентски град, ул Росарио 1, близо до Технически университет и парк "Мир и дружба” или направете онлайн резервация на reservations@vitoshaparkhotel.com. Още снимки на уелнес центъра вижте в галерията :)

 

*Материал от партньор на FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април