Страхотно! Бананов масаж за краченцата

Разумно решение срещу загрубялата кожа на ходилата
Страхотно! Бананов масаж за краченцата
inm

Вярно е, че стъпалата ви вече са прибрани на топло, в затворени обувки, но това не означава, че нямат нужда от допълнителни грижи. Напротив. Важно е да ги разтривате и да третирате външната им обвивка с омекотяващи продукти редовно, дори през студените месеци. Затова ще ви приканим още сега да им спретнете една бърза процедура, с която да ги поглезете качествено.

Действайте по следния начин: в малка купа намачкайте хубавичко половин банан до получаването на гъста каша. Добавете няколко капки течен мед. Разбъркайте енергично.

Сега внимателно нанесете сместа върху едното стъпало и с нежни движения масажирайте загрубелите области – най-вероятно това са петите и палеца, но и другите пръстчета заслужават нужното внимание. Когато приключите с масажа, преминете и върху другия крак. Чудесно! Накрая увийте найлонова торбичка около двете стъпала и оставете микса да попие в кожата за около 10 минути.

Следва да измиете щателно банана от кожата. Може да не ви е много лесно, тъй като той има навика да залепва там, където не трябва, но ще се справите. Завършете целия процес като ексфолирате ходилата с пемза. Гарантирам ви, че след всичко сторено, те ще са гладки, свежи, а кръвообращението в тях ще се е подобрило. В резултат, едва ли ще измръзват лесно, а вместо това ще са топли и ще се чувстват добре.

Значи, опитайте, няма да съжалявате. По-нататък бихте могли да пробвате и кокосовия ни скраб за крака, който също има безспорни предимства. Що се отнася до нас, отворени сме за всякакви предложения, касаещи спа глезотиите.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април