8 приложения, които ще ви помогнат в тренировките

8 приложения, които ще ви помогнат в тренировките

Още по темата

С навлизането на новите технологии в нашия живот, всичко става по-лесно за нас. Ето че технологиите навлязоха вече и в тренировките. Тези приложения за смартфон ще ви помогнат да тренирате по-добре и ще ви поддържат мотивирани. Също така ще спестите пари от лични треньори и плащане на инструктори да ви съставят тренировъчни планове.

Fitbit. Това приложение е напълно безплатно и ще ви помогне да следите нивото на теглото си, приема и изгарянето на калории и нивото на захар в кръвта ви.

Argus. Изхвърлете крачкомерите, те не са ви нужни. С това приложение ще можете да следите подробно каква дистанция изхождате, пробягвате или карате колело. Също така ще можете да следите приема на калории и дори можете да снимате ястията си и да си правите дневник на храненията.

Fitocracy. Това приложение ще ви помогне да тренирате по-добре. То ви дава тренировки и когато ги направите, се отключват нови. Приложението превръща тренировката ви в състезание, което ви мотивира.

GAIN Fitness Cross Trainer.  Това приложение е истински фитнес инструктор, който можете да поберете в джоба си. То ще ви даде стотици упражнения за всяка мускулна група и постоянно се ъпдейтват с нови.

Sworkit Pro. Това приложение е идеално за кръгова или интервална тренировка. То разделя времето на интервали от по 30 секунди, като почивката е 10 и по този начин ви сигнализира кога да правите упражненията, без да се налага постоянно да си гледате часовника.

Lose It! Чрез това приложение ще можете да контролирате приема и изгарянето на калориите. Поставяте си цел колко калории трябва да изгорите през седмицата и каква храна приемате и приложението ще ви покаже дали изоставате от графика или не.

PumpUp. Това приложение е идеалният личен треньор за вас. Изберете си спорта, целта и колко напреднали сте в спорта и програмата ще ви изготви тренировъчен план, който да следвате.

Nike+ Running. Това приложение ще ви помогне да видите колко километра сте избягали, какъв ви е бил маршрута и колко калории сте изгорили. Можете да си направите и дневник на бяганията.

Вижте още: Тренировка за бързина.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май