Върху какво да се фокусирате, докато бягате

Върху какво да се фокусирате, докато бягате

Най-важното

Сигурно сте се чудили за какво да си мислите по време на бягане? Дали за проблемите на работа или у дома. Или пък да си мечтаете за нещо, което може да ви се случи. Може през зимата да си мислите, че тичате по плажа или по време на непосилните летни жеги сте в някое прохладно планинско поточе. За каквото и да си мислите е важно да се фокусирате върху нещо по време на бягане.

Според редица изследвания има 4 неща, върху които трябва да се фокусирате по време на бягане за да подборите вашето представяне. 1. Дишането, 2. Формата, 3. Чувствата, 4. Това, което ви се случва докато бягате. Според това изследване първите 2 неща помагат подобряването на вашето дишане а другите помагат за подобряване на вашето представяне.

Важно е докато бягате да се фокусирате върху самото бягане, а не върху нещо друго. Най-лошото нещо, за което можете да си мислите по време на бягане са проблемите. Бягането е нещото, което ще ви помогне в справянето с проблемите, а не да ви кара да имате още проблеми.

 

Вижте още: Тренировка за бързина.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
бягане фокусиране

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май