Ела! Да покараме сред боровинките

Уейкскейт. Червени боровинки. Изключително добра комбинация :)
Ела! Да покараме сред боровинките

Червените боровинки се берат наесен. Ще познаете, че са напълно узрели по наситения цвят, който крещи с пълно гърло в очите ви. Точно преди беритбата лехите нарочно се наводняват. След това стопаните излизат с жетварка и отделят плодовете от храстите, които се намират на поне 15 сантиметра под водата. Тъй като червените боровинки са кухи, те изплуват на повърхността... за да могат уейкскейтърите да покарат сред тях.

Уейкскейтингът е воден спорт, който представлява своеобразна адаптация на уейкбординга, с тази разлика, че атлетът не е прикован към дъската, а е свободно стъпил отгоре й. Това прави заниманието особено предизвикателно и дава възможност за изпълнението на някои трикове, доста подобни на тези, които сте виждали да се правят на сухо с помощта на скейтборд.

За дружбата между червените боровинки и уейкскейтинга се разказва в последния епизод на Winch Sessions – инициатива на Red Bull, посветена на хубавите неща, които се случват, когато имаш мощна лебедка на единия край на въжето и професионален атлет на другия. В главните роли, освен червените боровинки, разбира се, участват протата Бен Хоран и Браян Гръб. Ама какво ли ви занимавам с подробности...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май