Лежерно каране в Дивия Запад

Небрежната страна на екстремизма
Лежерно каране в Дивия Запад

Видеото, с което ще ви занимая днес, е заснето в един исторически град в Западна Украйна, наречен Ровно. По време на Първата световна война и в хода на последвалата я Гражданска война в Русия, Ровно неколкократно преминава в ръцете на германци, руснаци, поляци, украинци и болшевики. В момента е просто важен транспортен възел, областен център на Ровненска област и районен център на Ровненски район от областта. Но обратно на видеото. Името му е True West.

Ако трябва да ви го опиша с две думи, ще се огранича с някакви тъповати обяснения за каране сред природата и в градска среда. Но има нещо в стила на ездача Денис Сегедин и начина на заснемане и монтаж на Владимир Костюкевич, което изисква от мен да се отплесна, преди да ви оставя да си го изгледате на спокойствие.

Рядко се случва някой да успее да представи кадри на екстремизъм по такъв начин, че да вдъхне у зрителите чувство за пълно спокойствие и лежерност. Няма как да не спомена и музиката, която има своя принос за това. Още по-готиното е, че към края на клипа има секция с неуспешните опити за трикове, при които динамиката силно контрастира. Инджой, както обича да казва дядо ми, който е ходил в Ровно...

FitWell@Facebook

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май