Откриваме светлинните мокри спортове

Светодиоден уейкбординг или нещо подобно...
Откриваме светлинните мокри спортове

Ако ви е харесала нашата неотдавнашна уейкскейт сесия сред боровинките, няма да останете безразлични и към поредната инициатива на неуморните Red Bull. Тя се провежда под кодовото наименование Illume и се рекламира като "първия в света международен фотоконкурс, посветен на екшън и приключенските спортове". Преувеличено, може би. Зрелищно, със сигурност.

Един от последните участници в това мероприятие е "светлинният художник" Патрик Рошон, който набира един отбор уейкбордисти в лицето на Майк Доуди, Адам Ерингтън и Далас Фрайди и им връчва по един светещ уейкборд, за да се забавляват както само те си знаят, докато той ги снима.

Кадрите от забавата са достъпни в галерията, а ето и едно видео от снимачния процес.

Ако ли пък водните светлинни спортове не ви възбуждат особено, ви каним в един материал, където все още е снежна зима, но за сметка на това отново има илюминации. А тук пак се свети с помощта на дъска, само че отдолу има четири колелца... скейтборд ли беше?

Каним ви на гости и във фейсбук, където периодично черпим с видеоматериали и снимки, обединяващи изкуството, спорта и технологиите.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май