Отслабването: лесно като детска игра с ролери

Забавно и адски приятно
Отслабването: лесно като детска игра с ролери

Не сте карали ролери от деца? Не сте карали никога? Хм. Да знаете, че много сте пропуснали! Вярвате или не, въпросната дейност би могла да се превърне в чудесно допълнение към фитнес програмата ви. Бързаме да ви кажем защо. 

Най-напред, тя ще ви позволи да изгаряте немалък брой калории (около 600 за час*).

Освен това, карането по наклон никак не е лесна работа – почти като бягането е, ама на колелца ;) Иначе казано, то ще ви помогне да подобрите силата в долната част на тялото, а ако сте редовни – да оформите мускулите на краката и дупето.

От друга страна, возенето на модерните кънки е приятелски настроено към ставите, ура! Бонусът е, че подобрява координацията и усъвършенства уменията да се пази равновесие.

Е, в началото вероятно ще имате нужда от практика, за да свикнете да балансирате върху ролерите си, но ще се справите, сигурни сме.

inm.com

А най-хубавото на въпросното занимание е, че е забавно и приятно – ще стопи за нула време и лошото ви настроение, и тъжните мисли.

Затова не се срамувайте – скачайте в ролерите и карайте редовно. А когато станете професионалисти, може да се впуснете в ей това спортно предизвикателство :) 

*Изчислените калории се отнасят до жена с тегло 60 килограма и с умерена физическа активност 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май