Танците: мисия възможна 2

Защото никой не може да ви спре :)
Танците: мисия възможна 2

Не искаме да ви занимаваме с личните си истории, но... Уикендът ни беше просто невероятен! А най-готиното е, че успяхме да си спретнем една луда фиеста, която със сигурност ще поддържа доброто ни настроение още дълго, чак до следващите почивни дни.

Между другото, купонът ни започна още в събота сутрин. А основният провокатор на нуждата ни да се разкършим в ранни зори бе едно познато българско парче, което напоследък радиостанциите въртят повече от често. То се казва "И ти не можеш да ме спреш" и е на тийн-звездата Дивна.

Припомняме ви, че чаровницата стана популярна още много малка, когато участва в музикалното шоу "Пей с мен". Там тя се изявяваше в екип с поп-изпълнителя Миро. Успешното им съвместно представяне и най-вече – уникалният глас и сценичен талант на сладураната, в крайна сметка ги направи победители в състезанието. Към днешна дата, Миро и Дивна имат няколко общи музикални проекта, между които е споменатата песничка.

Е, прави сте. В музикално отношение, парчето не е нищо особено. Но, съгласете се, може да накара всеки да "яхне" ритъма на танца и да избяга с него в най-близката дискотека :)

Дори и вас, да. Не се правете на безразлични. Виждаме, че нямате търпение да потанцувате. Ами, какво чакате - направете го още сега? Разкършете се с Дивна! Не, не е нужно да копирате движенията й, а бързо си измислете свои. Знаем, че имате въображение, използвайте го и сега.

В случай, че все пак искате да вземете назаем някое движение от хореографията на вече порасналата красавица, "откраднете", например, най-лесното. Що се отнася до нас, ние много харесваме извивките, които тя изпълнява непрекъснато с тялото си.

Е, да, те изискват известна доза гъвкавост, но с редовна практика вие също ще ги правите, уверяваме ви. А без намек за изчерпателен инструктаж, пробвайте да извиете снага така:

  • Заемете изправен стоеж, с широк разкрач.
  • Сега, от кръста, направете една хубава чупка на едната страна, като избутате рамото в същата посока. За целта, ползвайте силата на целия пояс и свийте леко краката в коленете. Помагайте си с ръцете.
  • После, за да не се сърди, извийте тялото и на другата страна.
  • А като свикнете, включете и главата в цялото упражнение. Важното е все пак да се забавлявате на макс и през цялото време.

Та, мисия "танцуване" е абсолютно възможна. Не се колебайте да си я причинявате редовно. Бонус-съвет: не ви препоръчваме обаче да се "извивате", ако имате болки в кръста или други такива неразположения.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май