Танцувай като себе си

Ключът към невероятните танцови умения е в свободата на мисълта и на движенията
Танцувай като себе си

Струва ми се, че с колегата Кирил Русев трябва най-накрая да разрешим вечния си спор – фасулска работа ли е танцуването или не съвсем?

Използвам случая, че Киро е в кратък отпуск, за да защитя окончателно тезата си ;) А тя е, че, поне според мен, всеки може да танцува! Нещо повече, хубаво е да го правим редовно, за да се възползваме от многобройните ползи на тази чудесна физическа дейност.

Истината е, че бих могла да ви дам безкрайно много доводи за категоричната си позиция, но няма. Вместо това, ще ви поканя във видеото. Какво ще видите в него? Един шантав американски гимназист, който кърши снага на различни локации в обсега на училището си – в двора, в коридорите, на паркинга...

Почти 4-минутното филмче е едно от най-гледаните в YouТube през последните седмици, а след пускането му гимназията на младока вече се слави със страхотна репутация.

Споделям го с вас, за да ви напомня основното правило: не е важно как танцувате, а че го правите ;) Когато влагате свобода и въображение във въпросната дейност, никой и нищо не може да ви спре да се забавлявате пълноценно.

Иначе казано, желая ви едно танцувално фитнес лято, изпълнено с ритъм и добро настроение. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май