Детокс войници

Няколко плодове и зеленчуци, за които се смята, че пречистват организма от токсините
Детокс войници

Мисията им е строго секретна, под прикритие. За това никога няма да разберете как точно намират и "изритват" токсините от тялото ви = ) Но това не е важно.

По-същественото е, че въпросните юнаци са пълни с добри намерения и полезни нутриенти. Редовният им прием обещава подобряване на храносмилателните процеси в организма, предотвратяване на неприятното издуване на корема и солидна доза добро настроение.

Сетихте ли се кои са тези сладури? Ок. Нека пак ги изброим на висок глас:

Боровинки

Обичаме ги! Изобщо не са калорични и могат да се похвалят с армия от антиоксисанди в съдържанието = ) Вижте безплатния ПР материал за мъниците тук! И не забравяйте да си приготвите шейк от тях. Просто следвайте лесните указания.

Спанак

Ето го любимото момче на отбор "Черешка" = ) Плодчетата не искат да си признават, но са до уши влюбени в него.

Това е причината да го похапват редовно, като си осигуряват чрез него добър запас от желязо и екип от витамини-отличници. Е, черешките не забравят, че къдравото зеле също ги превръща в железни момичета и момчета. То е следващият им фаворит.

Ябълки

Тази сочна сладурана е законно богата на пектин. При консумация той се комбинира отлично с въглехидратите и съдейства за по-бавното им усвояване. А това подобрява инсулиновата чувствителност и позволява поддържането на стабилни нива на кръвна захар.

Сити и щастливи с ябълки, ще ви бъде по-лесно да продължите напред, нали?

Чушки

Любовта ни към тях ни накара преди време да започнем да си ги отглеждаме на терасата = ) За сега са още бебета, бледо-зелени, но обещават след няколко месеца да пораснат и да станат порядъчно лютиви. Много им се радваме, да! И има защо.

Зелените, червени и жълти чушки са пълни с витамини, важни минерали и други полезни за здравето нутриенти. Освен това, никак не са калорични. Може да ги консумирате сурови или набързо да ги запечете във фурната, напълнени с сирене и с много любов.

Лимони

О, да! Ако ги споменаваме често, то е защото истински вярваме в лечебните им свойства. Освен това, сме проверили досието им, пълно е с геройства = )

Не, няма нужда да се подлагате на лимонена диета, въпреки че въпросният хранителен режим е доста приемлив. Може и да ви хареса. Всяка сутрин обаче пийте по чаша топла вода в комбинация със сока на един изстискан лимон. Защото това действа чудесно на храносмилателните процеси и ще ви накара да се почувствате като чисто нови.

Е, честито на печелившите, които имат в менюто си тези войници. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май