Загадка-хапка

За малки и големи
Загадка-хапка

Не знам дали си давате сметка, но хранителните продукти, които слагате на трапезата си, подобно на вас, също могат да се похвалят с "биография" :)

А ако възприемате себе си за човек, който се интересува от здравословно хранене, би трябвало да знаете какъв е произходът им – иначе казано, откъде са дошли, кой (какво) ги е създал(о). Би било добре да имате поне минимални познания относно процесите им на отглеждане, производството и т. н.

Най-малкото, препоръчително е да знаете как са изглеждали те в началото на своето създаване, много преди да се озоват във фруктиерата, в хладилника или в чинията ви.

По този повод, реших да подложа и вас, и себе си на един тест. От време на време възнамерявам да ви показвам снимки на различни растения (защо не и на животни) и да ви питам: знаете ли какви са, как се наричат, какво "раждат" :)

Започвам още днес! Кажете ми: що е туй и по какъв начин присъства в менюто ви?

885028foter

Може да разкриете загадката като коментар под настоящата статия или във фен-страницата ни във фейсбук :) Ако пък имате нужда от жокер, заповядайте в ей този любопитен материал на Киро, където ще откриете отговорите и на много други въпроси, които вероятно рядко си задавате. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май