Суперхраните, които редакторите не ядат

Можем да свидетелстваме само за членовете на нашия екип, не знаем как е другаде :)
Суперхраните, които редакторите не ядат

Сигурно сте забелязали, че често ви съветваме да похапвате определени храни, за да сте здрави, силни и щастливи.

Цялата истина обаче е, че някои от продуктите, които ви препоръчваме толкова горещо, рядко попадат в собствените ни чинии. Причината е една: просто не обичаме въпросните неща за ядене :) Не, че не вярваме в полезността им.

Петя, например, никак не се разбира със спанака. Пъпешът също не е сред най-добрите ѝ приятели. За сметка на това обаче, любимата ни колежка редовно похапва много други плодове и зеленчуци. А менюто ѝ е достатъчно разнообразно, за да не се притеснява, че гореспоменатите двама герои не присъстват в него.

Киро пък изобщо не е фен на тиквата, която иначе е пълна с полезни нутриенти. Същата му навява не особено приятни детски спомени. Но съм сигурна, че ако му я приготвите както трябва, ще я изяде без да му мигне окото.

inm.comРуслана не одобрява някои видове меса, но, като цяло, никога не е била злояда. Що се отнася до мен, също няма да ме видите да ям месо :) Просто съм вегетарианка от много години.

Разбира се, в месните продукти има немалко важни хранителни вещества, които се опитвам да си набавям от други източници. И да си призная честно, до настоящия момент ми се получава.

С други думи, не очаквайте от нас да изяждаме всичко, за което пишем :) В същото време, не ви съветваме да консумирате всички суперхрани, за които четете. Като оставим настрана факта, че "суперското" в тях не е чак толкова много, няма смисъл да се насилвате излишно. Вместо това, стремете се менюто ви винаги да е разнообразно и балансирано. И не се водете по новите здравословни тенденции.

Имате собствена представа за вкусно и хранително, следвайте я с отворено сърце. Както правят редакторите от FitWell.bg. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май