Истерично смешни странични напади

По дяволите и интернет
Истерично смешни странични напади

Гадното на това да работиш в медия е, че малко или много си длъжен да предозираш с информация на ежедневна база. Понякога тази информация може да бъде умопомрачителна до такава степен, че много мои колеги се принуждават да пият от сутринта, за да успеят да заличат спомена за всичко, което им е минало пред очите. Ние обаче не правим такива неща, защото такива неща не трябва да бъдат правени. Не и преди да е дошла лятната ваканция :)

Да, обаче за сметка на това се разтоварваме, като споделяме ужаса със своите читатели. Нали знаете как казват старите хора? "Споделен потрес, половин потрес". Днес с вас ще разполовим едно много кратко, но съществено видео, в което една жена и едни хора правят странични напади. Кикотейки се. Не ме питайте защо, предполагам, че активират коремната мускулатура. Или центъра на щастието. Както и да е, гледайте и не пропускайте погледа на края на клипа. Тази жена има много. Сериозни. Проблеми.

Ако искате да ни го върнете тъпкано, можете да го направите благодарение на онова отвратително място, което вече трети час ви пречи да си заслужите заплатата.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април