18 набирания на 84

Ето такива да станете, когато пораснете!
18 набирания на 84

От едно известно време насам ми се налага да понасям немалък брой шегички по повод възрастта ми, която ще остане тайна за тези от вас, които не ме познават лично. Ще забуля в мистерия и максималния брой набирания, които мога да направя в една серия, защото мисля, че един възрастен мъж никога не трябва да се хвали сам, а да чака някой друг да го направи вместо него.

И докато аз чакам, възнамерявам да направя жест към един джентълмен, чието име ще остане също толкова потайно, колкото и всичко останало досега. Възрастта обаче е важна, защото е над два пъти по-голяма от моята. Дядото е точно на 84 години. И се набира точно 18 пъти.

Искам тези от вас, които ще се опитат да коментират техниката на господина, да изчакат да навършат неговите години и да опитат пак. Искам, също така, никога да не употребявате израза "старост-нерадост", защото ви знам къде живеете...

Живеете във фейсбук, разбира се. Елате ни на гости, защото след 18 часа сервираме увеселителни напитки. Иначе се набираме почти през цялото време.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май