2 упражнения за добре оформен ханш

Влезте във форма за 10 минути!
2 упражнения за добре оформен ханш

Мечтаете ли за добре оформен ханш и пропорционално тяло?

Ако е така, то обезателно се заемете със спазването на разумен и балансиран начин на хранене, с който да премахнете няколкото килограма, които носите в долната част на тялото и упражнения, упражнения и пак упражнения.

Изпълнявайте ги всекидневно като част от останалата си спортна програма. Не допускайте немарливо отношение спрямо тялото и външния си вид, защото малките усилия днес ще ви дадат големи резултати утре!

За по-бързи и ефикасни резултати, поставете ластик на глезените или каишка с тежести от 1 килограм.

Упражненията изпълнявайте по 12-15 пъти като направите по 2 серии от всяко. В случай, че сте начинаещи е добре тази гимнастика да я правите първоначално 2-3 пъти седмично, докато свикнете с темпото.

1596603Hilmar Hilmar

А: Легнете на пода на една страна като свиете долния крак. С горния започнете да го повдигате нагоре и да го спускате. Направете 12-15 повторения.

1596605Hilmar Hilmar

В: От същата позиция изнесете крака напред като се стремите да придържате корема си стегнат и също така е важно да не мърдате горната част на тялото. Започнете за повдигате и спускате изнесения крак напред. Стремете се да не го вдигате твърде на високо, защото ще промените натоварването, което вече няма да е насочено върху ханша ви.

1596602Hilmar Hilmar
А: Застанете на една страна по начина който е показано на снимката. В тази позиция е важно да имате изключително добър баланс на тялото, така че опората ви да е добра.

1596606Hilmar Hilmar

В: Започнете да повдигате крака нагоре и да го спускате надолу. Стремете се да сте със стегнат корем и тялото ви да се намира в една линия. Не допускайте накланяне напред или назад!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април