2 упражнения за укрепване на бедрата и прасците

С невероятен ефект
2 упражнения за укрепване на бедрата и прасците

Няма нищо по прекрасно от това да се чувствата в добра кондиция. Това обаче се постига с правилно хранене и физическо натоварване.

Предлагаме ви 2 упражнения,  с които ще укрепите бедрата и прасците. Те са изключително подходящи преди да пристъпите към бягане, каране на колело или друга кардио тренировка, но също така можете да ги практикувате преди друг вид упражнения за тялото.

Благодарение на тях ще се тонизирате, ще подобрите кръвообращението в крайниците и е малко вероятно да получите неприятно схващане, което понякога съпътства физическите натоварвания.

1611386Hilmar Hilmar
А: Застанете със събрани крака един до друг. Изправете гърба и раменете. Поставете левия крак пред десния, като се стремите позицията му да е сякаш на 2 часа. Пренесете тежестта на него, след което се върнете в изходната позиция. Повторете това упражнение с единия крак 15-20 пъти. След което сменете с другия крак.

1611387Hilmar Hilmar

В: От същата изходна позиция изнесете крака напред, но в по-широка крачка и клекнете. Върнете се в изходна позиция. Изпълнете упражнение 15 пъти с единия крак и 15 пъти с другия.

1611388Hilmar Hilmar

А: Вземете по една гиричка във всяка ръка. Поставете единия крак на стъпка или пейка. Изправете гърба, изнесете дупето назад, така че при клякането да не натоварвате кръста или гърба. Дръжте ръцете в страни от тялото. Клекнете, но се уверете че коленете ви не стърчат встрани!

1611389Hilmar Hilmar

В: Изправете тялото и пренесете тежестта върху крака горе. След което отново стъпка долу, клякане, изправяне. Повторете с всеки крак в рамките на 15-20 пъти.

ключови думи:
бедра прасци упражнения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май