Висящо или не, шкембе награди взе

Лятото е тук, честито на печелившите!
Висящо или не, шкембе награди взе

За който не е разбрал, тренировъчната офанзива с кодово наименование "Висящо шкембе не ходи на море" приключи. През изминалите 10 седмици някои от вас тренираха, други не тренираха, трети редуваха първото с второто. Силно се надявам представителите на първата и третата група да са се възползвали от упражненията и тренировъчните комплекси, които заснехме за целите на играта и ще бъдат достъпни в нашия YouTube канал, докато услугата съществува или поне докато не направим по-добри от тях:

Тръстери

Обръщане и пуш преса

Суинг

Хай пул

Бърпи

Бърпи с лицева опора

Мъжемелачки

Комплекс "Майско слънчице"

Бърпеница

Турско ставане

Особено благодарни сме на всички, които взеха участие, и ни изпратиха свои тренировъчни снимки и видеоклипове. Винаги е хубаво да научиш, че някой някъде прави нещо за себе си и има желание да си спечели награда, с която да продължи да го прави.

В този ред на мисли, вече са известни тримата късметлии, които ще си приберат вкъщи по едно тренировъчно пособие от наградния фонд, любезно предоставен ни от верига магазини Сандекс Спорт. Това са:

3. Вероника Бабачева, която печели комплект дъмбели от 10 килограма960231Александър Македонски/fitwell.bg

2. Светослав Рабаджийски, който печели комплект дъмбели от 15 килограма960230Александър Македонски/fitwell.bg

1. Веселина Иванова, която печели 16-килограмова пудовка960228Александър Македонски/fitwell.bg

Веселина вече се свърза с нас на имейл адрес info@fitwell.bg, остава Светослав и Вероника да го направят, за да разберат как могат да си получат наградите.

В заключение бихме искали да ви пожелаем едно незабравимо лято, независимо дали ще го изкарате в компанията на висящо шкембе, пухкаво коремче, 6, 8 или 10 реда плочки. Важното е да не спирате да се движите с удоволствие и да консумирате джънка по-скоро по изключение, отколкото като основен източник на енергия. Останалото са козметични особености. Бъдете здрави!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април