Висящо шкембе не ходи на море!

Виж как да влезеш във форма. Покажи ни, че тренираш. Спечели награда!
Висящо шкембе не ходи на море!

Ако не беше това шкембе, лятото щеше да е точно на една ръка разстояние. Стегни се и направи нещо по въпроса, защото това, което виси над колана ти, няма място на морето. Не и, ако искаш да изкараш ваканцията си със самочувствие и кеф.

Предлагаме ти две неща: 1. Да лентяйстваш и да си отглеждаш шкембето или 2. Да потренираш с нас. Ако ти се струва, че правилният избор е с номер 2, заповядай в нашата тренировъчна инициатива "Висящо шкембе не ходи на море". Тя ще се случва от 15 април до 21 юни и ще включва по едно фитнес предизвикателство (плюс негови разновидности) седмично. Ти решаваш колко от тях ще изпълниш и как ще ги изпълниш. Важното е да направим нещо, за да може в крайна сметка да излезеш на плажа с гордо вдигната глава и малко по-прибран тумбак.

За допълнителна мотивация сме приготвили и награди под формата на една пудовка от 16 кг, един комплект разглобяеми дъмбели от 15 кг и втори комплект дъмбели от 10 кг. Всичко това ни е любезно предоставено от веригата магазини за спортна екипировка Сандекс Спорт, за което сме им безкрайно признателни.879787Александър Македонски/fitwell.bg879785Александър Македонски/fitwell.bg879786Александър Македонски/fitwell.bg

Ако предложението ти се струва примамливо, единствено трябва да се снимаш, докато тренираш, и да публикуваш снимката или видеото си на фен-страницата ни във фейсбук. Ще разбереш дали печелиш на 24 юни, когато на случаен принцип ще изтеглим трима трениращи ентусиасти, които да приберат вкъщи по нещо тежко. С пълните правила на играта можеш да се запознаеш тук.

А ето ги и предизвикателствата от инициативата, в последователността на тяхното публикуване:

Тръстери

Обръщане и пуш преса

Суинг

Хай пул

Бърпи

Бърпи с лицева опора

Мъжемелачки

Комплекс "Майско слънчице"

Бърпеница

Турско ставане

Желаем ти спорни тренировки и много късмет!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април