Готови ли сте за банския си костюм?

Разберете още сега
Готови ли сте за банския си костюм?

Последните няколко дни бяха толкова топли и слънчеви, че вероятно мислите ви са догонили първия влак за морето и вече хващат тен на някой хубав плаж. Страхотно е, че не ви липсва въображение, но представихте ли си как ще изглеждате това лято?

За повече реализъм по-добре облечете банския си костюм от миналата ваканция. Като че ли нещо ви липсва, за да завършите перфектната представа за лято и това нещо е... миналогодишната ви, стегната фигура.

За щастие, имате достатъчно време да я постигнете отново. Нека видим как:

Без вуду магии

След като се погледнахте в огледалото, може да решите, че имате ужасна нужда да свалите или качите няколко килограма, за да изглеждате наистина добре. Трябва да ви стане ясно обаче, че не го правите заради модерния си бански, а заради по-доброто си здраве и живот.

Бъдете честни със себе си и атакувайте несъвършенствата на няколко фронта. Не разчитайте обаче на "магически програми" за отслабване или напълняване. Истината е, че хармонична фигура се постига с много труд и пот не само на челото.

Ако имате достатъчно средства, потърсете мнението и помощта на специалисти – те ще ви посъветват как най-разумно да подходите в изпълнението на фитнес целите си. Може да очаквате разбиране и от хора, които също са във вашето положение. Забавлявайте се, докато преодолявате изпитанията заедно стъпка по стъпка.

Без излишни сравнения и фотошоп

Момичетата и момчетата от списанията са нормални човешки създания, на които им се плаща да изглеждат добре. Освен това повечето от тях трябва да благодарят на фотошоп за невероятната си, почти ангелска хубост.

Не отричаме, че последните могат да бъдат и вдъхновяващи понякога, но не се превръщайте в затворник на стандартите за красота, които налагат списанията и медиите. Природата ви е направила по някакъв начин и е имала идея за вас. Не й обръщайте гръб.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май