Звезден фитнес пример: Райън Рейнолдс

За един истински атлет
Звезден фитнес пример: Райън Рейнолдс

Все още не можем да повярваме, че Скарлет Йохансън заряза секси мъж като Райън. Ако бяхме на нейно място, едва ли щяхме да допуснем подобна грешка. Но, очевидно, сладката блондинка не държи да споделя живота си със съпруг-фитнесар.

А Райън безспорно е мистър Мускул. Обаче, тайната на плоския му корем отдавна е разкрита. Не друг, а личният треньор на звездата - Боби Стром, е този, който превръща Рейнолдс в супергерой. Въпросът е как?

Тренировката

За да влезе в перфектна форма за ролята си в "Зеленият фенер" ("Green Lantern"), Райън спортува по 90 минути дневно, седем пъти в седмицата. Всеки ден Стром "измъчва" актьора с комплекс от упражнения за една конкретна мускулна група. 

Програмата на звездата е разнообразна и включва широк диапазон от физически дейности – от пилатес и йога до кикбокс. Стром разкрива логична подробност: тренировъчните цели на Райън се определят според ролята му във всяка филмова продукция, в която му предстои да се снима.

"Романтичните комедии го принуждават да се поти здраво в залата, но аз дори не присъствам на тези тренировки.

В "Блейд" и "Зеленият фенер" Райън тежеше близо 90 килограма и имаше около 8% подкожни мазнини.

За сравнение, в "Предложението" (със Сандра Бълок) той бе с 10 килограма по-лек и можеше да се похвали с 11% подкожни мазнини. Независимо от кино жанра обаче, е винаги супер отговорен към физическата си подготовка. Защото просто е страстен атлет", разкрива Стром.

Доказателство за спортния дух на актьора е участието му на благотворителен маратон в Ню Йорк през 2008 година. Тогава Райън успя да финишира за времето от 4 часа.

Храната

Стром готви на своя подопечен шест път седмично. Щастливец, а?

"Правя му спагети "Болонезе" по моя, здравословна, рецепта: с кайма от бизонско месо, което е с ниско съдържание на мазнини, с броколи и сос маринара (също по моя рецепта - с малко кайен (червена люта чушка) и чесън). Без сол, без захар. Сервирам му ги с оризова паста (от кафяв ориз) отгоре.

Приготвям също и вкусно накълцано пуешко месо и сьомга на грил", хвали се Стром.

Можем да предположим, че седмият ден от диетата на Рейнолдс е за читийнг.

С две думи: Стром се грижи много добре за своята звезда. Ето защо, въпреки раздялата със Скарлет, Райън изглежда страхотно и смятаме, че е въпрос на време да си намери нова любима.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май