Звезден фитнес пример: Тейлър Суифт

Певицата знае как да се грижи за себе си
Звезден фитнес пример: Тейлър Суифт

Признаваме си, че американската кънтри звезда Тейлър Суифт не е сред любимите ни изпълнителки - просто не харесваме музикалния стил, в който се изявява.

Факт е обаче, че популярната девойка вече има куп награди зад гърба си, а през октомври ще изненада почитателите си с чисто нов албум. Бонус: може да се похвали с няколко роли и в киното. Освен това е наистина красива и, както изглежда, се старае да поддържа секси фигура.

Още миналата година Тейлър призна в интервю, че заради редовните си участия и концерти неминуемо ѝ се налага да бъде в добра физическа форма.

"Не спортувам, за да съм слаба", каза тогава тя. "Тренирам най-вече за издържливост – за да не се задъхвам, докато съм на сцената. Тежкото дишане е най-лошото нещо, което може да се случи на един изпълнител по време на концерт", убедена е тя.

justjared

Споделя, че любимият ѝ спорт е тичането, което практикува редовно, почти всеки ден. Общо взето, харесва всички фитнес инициативи на открито и не се колебае да си ги причинява.

Що се отнася до храненето, чаровницата се опитва да вкарва в ежедневното си меню предимно продукти, богати на комплекс от важни нутриенти.

Хапва повече зеленчуци и плодове, набляга на чистото месо и избягва консумацията на сладкиши. Е, през уикенда все пак си позволява едно-две от любимите си изкушения, но в ограничени порции.

justjared

Житейската ѝ философия е да не задържа негативни емоции в душата си. Точно затова голяма част от песните ѝ са своеобразни малки изповеди. Старае се да се обгражда с позитивизъм и с добри приятели. Не е изненадващо, че си води дневник, в който споделя със себе си нещата, които я разочароват и натъжават... 

Е, надяваме се скоро да съберем повече подробности за фитнес подготовката ѝ. А междувременно може да последвате нейния пример: спортувайте най-вече, за да сте здрави и силни. И не се ядосвайте за глупости ;)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май