Имаш шкембе и гърдите ти висят? Купи си тениска

Господа, стегнете се. Без усилия. С FunkyBod
Имаш шкембе и гърдите ти висят? Купи си тениска

Една крупна част от "фитнес" индустрията се задвижва от обещания за драматични резултати срещу минимални или никакви усилия от страна на клиента. Които струват не съвсем минимални пари. А драматичните резултати са именно такива - драматични. Защото, както в икономиката, така и във всички останали сфери на живота, няма такова нещо като безплатен обяд. Или ако има, то някой ще е сипал отрова вътре. Няма майтап, историята познава и такива случаи.

Та, днес ще обядваме с една простотия, която носи великото наименование FunkyBod. Става дума за блуза, предназначена за всички онези господа, които не са доволни от мускулното си развитие в горната част на тялото, но пък за сметка на това имат шкембе и висящи гърди. Можете да си го представите като корсет с уондърбра за мъже. Тоест, нещо, което ще пренасочи вниманието от тумбака ви към уголемените с помощта на подплънки ръце и привидно напомпаните ви гръдни мускули.

Всичко това срещу скромните 30 британски лири или 70-тина лева понашему. Паричният еквивалент на 2-месечна карта за фитнес, а както много добре знаем, никой не е стопил корема и не е направил мускули за толкова малко време. Всъщност, кой ходи за тренира нон-стоп в продължение на цели два месеца, това е само за културисти и хора без работа.

Сега сериозно - ако не разбирате защо един подобен продукт е напълно сбъркан и няма място на пазара на "фитнес" стоки, то той е за вас и вие го заслужавате. За всички останали е тази статия.

https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април