Не ви се тренира през зимата? Вземете пример от тези животни!

Които никак не изглеждат да са мързеливи
Не ви се тренира през зимата? Вземете пример от тези животни!

Хей, мили фитуелчета, стига вече с тези празненства и гуляи! Време е вече малко по малко да се върнете към старата си фитнес рутина, ако не искате да загубите постигнатите резултати и по-скоро - ако наистина желаете да реализирате нови.

Разбира се, съгласни сме, че да се тренира през зимата не винаги изглежда особено примамлива алтернатива, но, уви, така стоят работите със сезоните. 

Иначе казано, стига сте се чудили, ами взимайте се в ръце и си спретнете пълноценна сесия при първа възможност. Междувременно, почерпете фитнес вдъхновение от следващите адски атлетични животни, за които грижата за фигурата винаги е приоритет :) 

Тази котаранка вероятно ви се струва не особено активна в спортните си занимания, но това съвсем не е така. Всъщност, косматата красавица ви демонстрира как можете ефективно и забавно да тренирате и в леглото - нещо, което сигурно не правите, а би било полезно за вас. Истината е, че никога не трябва да позволявате на мързела да се саморазправя с тялото ви, не бъдете мекушави и смачкайте диктатурата му с неговите собствени правила... 

Скачането на въже е прекрасна активност, която можете да си причинявате по всяко време на годината, навсякъде, където пожелаете. Тя е прилично изпотяваща и ви позволява, при постоянство, да реализирате чудеса с фигурата си. А и е толкова забавна, кучето ще го потвърди :)  

Клекът си е клек, а именно - упражнението, което сте просто длъжни да правите :) 

Що се отнася до фитнес топката, тя безспорно е хипер полезен фитнес атрибут. С нейна помощ, могат да се изпълняват куп страхотни движения за цялата мускулатура. Разбира се, в употребата ѝ трябва да сте наистина внимателни и отговорни, за да не допускате нелепи контузии. 

Тренировката на фитнес пътека въобще не е скучна и този папагал го доказва категорично :) Извън кръга на шегата, тичането на закрито може да се превърне в същинско предизвикателство, стига да подберете правилните упражнения

О, да! Диванът е вашият фитнес другар - доверявайте му се по-често и няма да съжалявате. 

Е, тренирайте! А ако накрая на сесията се чувствате така... 

... значи имате пълното право да се гордеете със себе си. Пожелаваме ви топла и задъхана зима, пълна със спортни приключения! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април