Отслабването: просто с детска игра 4

Да повъртим обръч, а?
Отслабването: просто с детска игра 4

Най-важното

Първата дама на САЩ Мишел Обама обожава да върти обръч! Обикновено, тя го прави в приятната компания на чаровните си дъщери. Сладката актриса Мариса Томей също обича да се връща по този начин в детството, както и да поддържа фигурата си.

Признаваме си, че адски обичаме да играем на покер. Хазартни типове сме, да. Истината обаче e, че тази игра изобщо не е за деца, а освен да поопразни джобовете ни (макар и наужким), няма никакъв фитнес ефект. Всъщност, след покер вечер обикновено сме с един килограм по-тежки, заради промишления прием на алкохолни напитки + ядки, както и заради напрежението от евентуален банкрут ;)

Като оставим играта на карти обаче, има доста други занимания за деца, които се отразяват отлично върху талията. Тук и тук вече ви запознахме с няколко от тях. Както стана ясно, те са адски забавни, съдействат за изгаряне на доста енергия и освен всичко друго, значително подобряват мускулния тонус. И, да, добър повод са за една разходка назад във времето, когато всичко изглеждаше фасулски лесно за реализация и повече от възможно.

Та, днес имаме още едно супер малчуган-предложение за вас. Въпросното занимание може спокойно да се практикува и на открито, когато времето го позволява, разбира се. Иначе, за да го изпълнявате в домашни условия, просто трябва да си осигурите достатъчно пространство. Защото, скъпи, приятели, днес ви предлагаме да завъртите обръча!

inm.comМдааа. Сигурни сме, че като малки сте го правили нон-стоп, момичета. Момчета, вие също сте опитвали, не ни лъжете :) В крайна сметка, единодушно приемаме, че това е една адски готина игра, подходяща за хлапашко съревнование и за лудо кискане пред блока с часове.

Добрата новина е, че с въртенето на обръч може да унищожите не малък брой калории. Бонусът е, че, ако сте редовни, то ще повиши силата в пояса и със сигурност ще ви направи по-пластични и гъвкави. Какво чакате? Скачайте в кръга. Ще си припомните движението по инстинкт и с практика ще го усъвършенствате. В началото не се озорвайте обаче. Започнете с 15-минутна сесия и почивайте, когато почувствате нужда.

Важно: играта е чудесна, но не и за хора с хронична в болка в кръста. Защото може да натовари значително тази област в тялото и да увеличи неприятните усещания.

И така! Въртете и се забавлявайте. С времето може да увеличите продължителността на тренировката си и да я направите 30 минути, например.

Забавно е, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май